Visca la Feria d'abril de Catalunya !!!

dissabte, de maig 16, 2009, Posted by Albert, 10 Comments

Er departamen de curtua la generalitá de catalunya am zeu a Zevilla, ha dezicit retallá el prezupost der aplec der cargó de cheida en un 20 per zent, asó sí la feria d'Abril de Barcelona ha mantigú er mateix prezupost, ea...
Aquest va ser el comunicat intern del Departemanent de Cultura per notificar la retallada de pressupost de l'Aplec del Cargol .

Falten menys de quinze dies per a l'Aplec del Cargol a Lleida, i la federació de colles que l'organitza ha sabut que la Generalitat els ha retallat la subvenció anual per culpa de la crisi. La decisió no els ha agradat gens, perquè els ho han dit quan ja tenien el pressupost tancat i perquè ho consideren un greuge comparatiu amb altres manifestacions culturals, com la Feria d'Abril de Barcelona, que ha mantingut el seu pressupost, si senyor, això es saber quina és la cultura catalana.


Senyors, aquest és el país que tenim, i aquesta és la cultura i folkolre que ens imposa Montilla i seus sequaces ( amb el consentiment d'ERC), estem en un temps que la cultura Catalana no es estimada ni per els catalans, clar que tampoc podem esperar gaire d'aquestos sociates Catalans que ens governen per tot arreu , sociates o com dic jo del Partit Andalusista de Catalunya.

Un altre exemple de patriotisme cultural, a la meva estimada ciutat de Lleida ( de moment encara mantenim el topònim en català) , per exemple, la regiduria de cultura , ha suprimit el concert de cobla per falta de pressupost, i entre d'altre actes, va programar un concert del Diego Cigala...(sense comentaris), i estic segur que com aquestos exemples n'hi podem trobar a milers, sobretot per l'area metropolitana de Barcelona, cau de cultiu de la "nova cultura catalana".

10 Comments

Babunski @ dissabte, 16 de maig, 2009

Buf, Albert... parlar d'aquestes coses em fa secretar quantitats industrials de bilis. Entre la Paeria que es carrega el tradicional Concert de Sardanes de la Festa Major i la Consellereia de Cultura que vol carregar-se ara l'aplec del Caragol estem ben arreglats.
El que fot és que Cultura pertany a aquell partit antigament anomenat Republicà i de Catalunya. Els tentacles socialistes són mooooooolt allargats!!!

Quina mania de país!

Mireia @ dissabte, 16 de maig, 2009

Crama, caram, no coneixia el tema...
hi ha per llogar-hi cadires, no?

Ferran Porta @ dissabte, 16 de maig, 2009

Avui ho llegia i he flipat. S'hauria d'interpel·lar el conseller de Cultura que, si no vaig errat, és independent però pròxim a... ERC?!?

Cada dia flipo més.

PS: Boníssim, el "comunicat intern" ;-)

Carquinyol @ dilluns, 18 de maig, 2009

I si demanem subvencions a la Junta de Andalucía? Total, gran parts dels calers són nostres...

Realment és vergonyós tot plegat, i les maniobres dels de la Feria any rere any per augmentar la seva dimensió encara més.

Albert @ dilluns, 18 de maig, 2009

babunsky: efectivament , el que mes fot que cultura "pertanys " a esquerra.....aquest es el problema..

Mirea: doncs ja veus com les donen per aquestes conrades....

Ferran: ep, que segur que emails del montilla abans de passar el corrector son aixi....

Carquinyol: jo encara diré més , proposo cel-labra la diada en la plaza de toros de sevilla.....total....

kweilan @ dimarts, 19 de maig, 2009

No ho sabia això de l'aplec...tot plegat és vergonyós.

Manel Escribà @ dijous, 21 de maig, 2009

Crec que la frase que vaig incloure al meu bloc ahir serveix per donar-te resposta, amic Albert. A més, m'agradaria afegir que, malauradament, a Catalunya ens queixem molt del centralisme de Madrid, que és evident i brutal, però resulta que des de Barcelona van retallant subvencions de comarques però no de la capital (no cal que recordi què s'acostuma a votar a un lloc i a un altre, oi?).

Tot i que no sigui aficionat als cargols, us desitjo que us vagi molt bé l'Aplec!

locarles @ divendres, 22 de maig, 2009

Ho haveu vist? Ho haveu vist?

Pel que veig no cal anar a l'aplec per veure cornuts, bavossos i arrastrats.

LA MARE QUE ELS VA PARIIIRRRR...

Albert @ diumenge, 24 de maig, 2009

kweilan, així estàn les coses, i això que engunay l'aplec cel-lebra el s anys, o sigui que seria una oportunitat per fer quelcom més gros, però a veus, res de res ..

Manel, ja veus, vijca el pezoe de cataluña, és una força brutal a catalunya que arrossega milers i milers de vots de barna i el cinturó, i això és que passa.

Albert @ diumenge, 24 de maig, 2009

lo carles, home, però la festa és la festa......

Generated Image