Final Catalunya-Euskadi

dimarts, de maig 12, 2009, Posted by Albert, 7 Comments


Demà es juga la final de la Copa de Fútbol, entre Catalunya i Euskadi, i mai millor dit, donada la caracteristica del equip de Bilbao, i que l'equip blaugrana compta amb un bont regitzell de jugadors de la terra , és il-lustradora aquesta gran final de la Copa.
Si deixem la part esportiva, i toquem el tema nacionalitats en aquest partit, el que seria un detall per part de la Federación Española de Fútbol , es que no sonés l'himne Espanyol, seria un pas més de entrendre la realitat actual d'aquestes nacionalitats.
Destacar també que en aquesta final de la Copa del Rei o Copa d'Espanya, poques ,per no dir cap banderes espanyoles es veuran a la grada, i jo pregunto, això no fa pensar a la gent que ens veu com a uns bitxos raros?? Perqué serà que no sentim la rojigualda ??

7 Comments

Ferran Porta @ dimarts, 12 de maig, 2009

Vols dir que se'n veuran poques, d'espanyoles? Estic segur que el PP se n'encarregarà que n'hi hagi prous, de rojigualdas. Tan de bò m'equivoqui, però...

Miguel Angel "almunia" @ dimecres, 13 de maig, 2009

Per sort a Catalunya n'hi ha més d'un club! Tot i que moltes vegades no ho sembla...

Visca el Sabadell!!!

Salutacions.

Albert @ dimecres, 13 de maig, 2009

ferran: doncs ja veurem que fan els espanyolitos valencians quan veguin les ikurrinyes i les senyeres, ...mal de panxa que agafaran...
Miguel angel: evidentment que hi ha més que un club però hem de reconeixer el que representa el barça i el que pot representar el sabadell o el figueres o el lleida......

Babunski @ dimecres, 13 de maig, 2009

Final Barça-Bilbao. Res de Catalunya-Euskadi. Això només és per les seleccions.

Albert @ dimecres, 13 de maig, 2009

bueno, bueno, com estem amb el tema

locarles @ dijous, 14 de maig, 2009

Dimecres, 13 de maig nit. Camp de Mestalla ple a vessar. Senyeres i ikurrinyes a mansalva. Himne espanyol silenciat per una munió de xiulits. Lliurament de la copa del rei amb una estelada com a companyia.
Visca el Barça i visca Catalunya.

Babunski @ divendres, 15 de maig, 2009

Mira Albert, tu ben bé ho saps. Ser del Lleida a Catalunya és el mateix que ser català a Espanya. Estem marginats i silenciats.

Generated Image