Sis gols al Realissimo, l'art fet fútbol

dissabte, de maig 02, 2009, Posted by Albert, 5 Comments

El 2 de maig de 1808, Madrid es va sublevar contra l'exérxit de Napoleó, va ser una revolta.
201 anys deprés , tot estava preparat per veure a Madrid una altra revolta , en aquest cas contra la tirania imposada a Espanya i a tota Europa per el General Pep Guardiola.
Poc han pogut fer, aquest equip està tocant el cel amb les mans, bé amb els peus i el cap en aquet cas, el seu fútbol, és diví, músisa dirien alguns, parem-nos un segon, hem humiliat al Madrid, els hi hem fotut 6, sis gols a Madrid, a casa seva, al seu santuari, al centre del món, això simplement companys, és història.
Em quedo amb un petitet detall, la cel-lebració del gol del lleidatà Carles Puyol, braçalet amb la senyera en mà, mostralant-la al vent del Bernabéu.






















5 Comments

Ferran Porta @ diumenge, 03 de maig, 2009

Genial al·legoria la teva, Albert: 2.5.1808 - 2.5.2009 :)))
És una victòria només simbòlica, però els símbols volen dir moltes coses! Visca el Barça, i visca Catalunya!!

Babunski @ dilluns, 04 de maig, 2009

No ens enganyem. El futbol català no existeix. Està desaparegut. On són el Lleida, el Nàstic, el Girona, el Terrassa, el Sabadell o el Palamós?

POdríem parlar d'armada catalana si tots aquests equips estiguessin a primera divisió. Però això no passa i tots sabem per què no passa. I sembla que no hi hagi cap interès per canviar-ho. És una llàstima. Si Catalunya s'acaba amb el BArça, me'n vaig a Aragó.

Albert @ dilluns, 04 de maig, 2009

FErran: victoria simbolica, si senyor, ara toca rematar la feina.

babunsky: Apreciat company, aquest tema crec que algun cop ja l'hem parlet, però t'ilsutro amb el meu pensament al respecte.

i que consti que sóc més del lleida que no pas del barça`....

1. tandebó , estiguessisn el nastic, girona, terrassa, sabadell i lleida a primera o rondannt la segona, també estaria bé, pero de momoment tenom el que tenim....

2. el barça , penso que és l'institució catalana que més lluny pot portar el nom de catalunya, i això no m'ho pots negar, tothom , sigui d'on sigui relaciona al barça amb catalunya i no pas amb espanya, i això és quelcom que s'han conseguit al llarg de moltes decades, perque com diem , i crec que no es tòpic , el barça és més que un club.

3. No podem negar que el barça està farcidet de jugadors catalans, cosa que feian molts anys que no passava, i es de reconeixer ... ehh, que catalunya no s'acaba al barça, però he mde reconeixer que es un actiu molt inmportant del nostre país, ehhm, i no cal que marxis a l'aragó , que ja saps que ens expolien...salut...

Babunski @ dimecres, 06 de maig, 2009

Sense voler entrar en discussions, perquè parlar contra del Barça en aquest país està prohibit, només dic que el que ens movem per la regional lleidatana sort en tenim del MAdrid quan anem abuscar material. El Barça sempre ens tanca les portes.
Ja està. Res més.

locarles @ divendres, 08 de maig, 2009

Sens dubte, una orgia futbolística que mai oblidarem. També quedarà en els annals de la història el golas d'Iniesta.

Generated Image