Sara, sarita

dimecres, de setembre 17, 2008, Posted by Albert, 9 Comments



El món està mogudet, tensionat, amb conflictes armats , amb països ensenyant-se les dents, una crisis de llibre, i governants, que en comptes de primers governants, semblen una colla de frikis en un concurs del Jordi González, superstars com Berlusconni, Chávez, Putin&Medev, Mugabe, George W.Bush, fan d'aquest mon un lloc perillòs.
Doncs bé, ara surt una nova actriu a escena, és diu Sarah Palin , és governadora d'Alaska, i serà la vicepresindenta dels poderosos EEUU, en el cas que els Republicans guanyin aquest novembre les eleccions.
Us la presento , quatre trets principals, però per obrir boca, ja ha dit , que ella en el conflicte Rus-Georgià, hagués entrat amb guerra amb els Russos, però està boja aquesta dona?¿ i la deixarem fer ¿¿? Que Déu ens agafi confesats, perquè això pinta a tercera guerra mundial....
Sarita, membre de la Associació Nacional del Rifle, caçadora d'ants i menjadora de carn d'ant, antiavortista, ex model, de carrera periodista, ex reportera esportiva en un canal d'Ancorange ,republicana i conservadora , el seu marit era esquimal i ara ves per on , treballa en una explotació petrolífera.
Palin es va fer un nom en la política com alcaldessa de Wasilia City, on va ser també delegada la Comissió de Conservació de Petroli i Gas, un lloc important en un estat ric amb recursos naturals.
Al 2006 guanyà las primàries republicanes per a l' elecció a governador malgrat l' oposició del seu partit.
Investigada per abús de poder en un cas "salsa rosa" , on va fotre fora al seu ex cunyat de la policia.
El seu mandat, va ser curt , però, va convèncer a la legislatura que autoritzes a TransCanada Alaska la construcció de un gasoducte de 3.000 kilòmetres de longitud.
Amb aquest curriculum, tenen la poca vergonya els republicans de fer superstar , desgràcia per a nosaltres esclar, a aquesta senyora, i com els amèricans són tot el que vulguis menys normals, son capaços de gunyar i ja la tenim per la casa blanca, la veritat , i em sap greu dir-ho , llavors trobarem a faltar George W.Bush, que està fet un Gandhi , al costat d'aquesta.
God Blesses America

9 Comments

Jobove - Reus @ dijous, 18 de setembre, 2008

aixó una guerra i que es matien entre ells

salut

Martín L. @ divendres, 19 de setembre, 2008

És la pena que hem de patir els aquarians, que de tant en tant deixen sortir a algun a la palestra (tipus Artur Mas) i l'únic que saben fer es vantar-se dels "Guapos!!" que són... Que no! que els aquarians no servim per estar al cap davant, que cometem el terrible error de creure que tothom pensa com nosaltres i la caguem cada cop que obrim la boca, i més si no ens donen temps per recapitular... que calladets observant al darrere som molt més eficaços, de viri!, que la nostra intel·ligéncia és completament inútil per portar un país, no siguem tossuts i dediquem-nos, tots els aquarians polítics, a assessorar que per això si tenim intuició.
Pobre món si una aquariana exaltada ha d'estar al capdavant!!!.

Ferran Porta @ divendres, 19 de setembre, 2008

Albert, molt interessant el resum de Ms. Palin. Tens raó en això dels freaks que governen el món (fa temps en vaig parlar, en un blog antic) i també que aquesta paia és un perill pel món.

De debò, pensem tots en positiu i enviem energia positiva als nordamericans, perquè votin majoritàriament l'opció menys dolenta de les dues!

Salut.

Albert @ divendres, 19 de setembre, 2008

Ferran, fa temps vaig fer un post, sobre la possiblitat que ens governin els millors , fent una rferència a l'origen de la paraula aristocràcia....

Martin , curiòs la referència sobre els aquari i la politica, la veritat no controlo massa el tema aquests dels horoscops, només sé que sóc capricroni i poc més .....

Martín L. @ dissabte, 20 de setembre, 2008

Et deixaré un "pensament" al meu blog sobre els Capricorni, però, quan afirmo que els aquarians no servim per prendre decisions que afecten a altres, sé del que parlo, i almenys jo soc dels poc conscients que la resta del món no entenc ni té perquè entendre ni compartir la meva forma de pensar (per molt que per comprensió m'agradaria que m'entenguessin algun cop). I si ella va dir que s'havia d'entrar amb guerra, era perquè de debò creia que la resta del món vol això i punt. A la nostra p..a bola com sempre.

Manel Escribà @ dimarts, 23 de setembre, 2008

Impressionant resum de la trajectòria de la senyora en qüestió i impressionant la fotografia amb el sofà-ós i el cranc a la tauleta... de ben segur que és també tota una activista ecològica.

0 @ dimecres, 24 de setembre, 2008

Hola Albert,

M'ha agradat molt aquest article de Sarah Pailin. No et preocupis, que entrar en guerra amb Rússia no ho farà; a més, el seu perfil es el que agrada als republicans: mare de família, cínica, hipócrita... bé, no es que tots ells siguin així però veient el seu cas (de separatista a republicana i la seva filla menor de 18 embarassada i no casada...).

PD: La foto de la portada, jajajajajajajajjajaja

Albert @ dijous, 25 de setembre, 2008

MAnel, ja veus quin personal, compromessa total, gens a veure amb les actituts que se'ns reclama a la societat...

raimon, ves a saber com deu tindre decorada al casa, plena d'animals .........

P @ diumenge, 05 d’octubre, 2008

Hola Albert, doncs la possibilitat de que no només sigui vicepresidenta, sinó presidenta, si guanyen els republicans són força elevades considerant l'edat del McCain i que ha patit diversos cancers... Si arriba a governar el món encara estarà més mogudet del que ja ho està ...

Generated Image