A què jugen els bancs ?¿?¿

dimecres, de setembre 24, 2008, Posted by Albert, 7 Comments

Bé, d'entrada , amb els nostres diners, això estar clar, i hauríem de tindre molt clar això, i tant clar com que la gran majoria ni ens imaginem com s'arrisquen amb els nostres diners i estalvis que poguem tindre.
En referència amb això , ara fa poc , ha sortit a la llum , un article anomenat la Crisis Ninja , ('no income', 'no jobs', 'no assets');sense ingressos, sense treball fixe i sense propietats, que d'una forma molt planera explica totes aquestes "trifulques" que fan els bancs.
L'autor d'aquest escrit és un ex professor d'ESADE, Leopoldo Abadía, que en una tarda de de diumenge, va fer aquest escrit i el va reenviar als seus empleats, al poc temps aquest escrit , ha estat comentat en milers de blogs, i ara aquest bon home prepara un llibre, menstres fa d'articulista en una revista, increïble...
Sobre aquestos temes, només vull fer una reflexió, tots tenim clar que els culpables son els bancs, que han concedit crèdits i hipoteques a tort i dret, sense miraments i sense ser uns veritables assessors econòmics, però part d'aquesta culpa la té el sistema capitalista que portem tots a les venes , i que no ens fa veure que no es pot estirar més el braç que la màniga, i que si no es pot tindre un casa bonica perque els sous no arriben, doncs busquem una més adient a les nostre possibilitats, i si no es pot tindre un Audi A3 Sport, doncs, un Megane.
Un hauria de poder contar amb el que té, i no especular amb diners que no té , d'aquesta forma tenim un modus vivendi que no es real, que és una ficció i això al final passa factura, i ara tal com està l'Euribor (5,46), hi ha molta gent que es veu obligada a vendre o malvendre una il-lusió que va adquirir anys enrrera.
Tres Hurres per el capitalisme que ens ofega cada dia més i més

7 Comments

Ferran Porta @ dijous, 25 de setembre, 2008

Et juro pels deus que el post que acabo de penjar l'he escrit abans d'haver llegit el teu. Ara entro al teu blog i... sorpresa!; veig que en aquests temes, com a mínim, tenim una sintonia sense fisures!

Sí senyor, aquest sistema ens l'haurem de començar a revisar, entre tots plegats.

Jobove - Reus @ divendres, 26 de setembre, 2008

de totes maneres perd mes qui mes té, el pobre ja no pot perdre res mes

salut !!

Babunski @ divendres, 26 de setembre, 2008

El sistema ha petat quan els bancs han començat a deixar diners als pobres...

Albert @ dissabte, 27 de setembre, 2008

Companys, mentres només peti el sistema, el problema serà , que no ho fem nosaltres amb ell.

zel @ diumenge, 28 de setembre, 2008

El problema? Nosaltres el pagarem, els qui fan fallida compten amb els diners de tots per pagar els seus merders, i ells no ho i perden res, això és el més fotut...

Jobove - Reus @ diumenge, 28 de setembre, 2008

et linko al meu blog, veig que ho has fet el teu i així ens mantenim en contacte

salutacions des de Reus

Martín L. @ dilluns, 29 de setembre, 2008

Tens tota la raó Albert, si la gent no volgués més del que les seves reals possibilitats poden, els bancs no haurien deixat tants diners, però, les aparences ens poden, ens tenten amb més diners i piquem.
Som nosaltres els culpables, ells tant sol paren l'ham per, acte seguit, menjar-nos.

Generated Image