Pedro J, Grande de España, perd la batalla de la piscina

diumenge, de maig 24, 2009, Posted by Albert, 6 Comments



L'Audiència Nacional Espanyola ha sentenciat que Pedro J. Ramírez no és titular de cap piscina en el domini públic de la Costa dels Pins. El tribunal, en conseqüència, anul·la tota la regulació que va fer el Ministeri de Medi Ambient perquè el periodista pogués gaudir en exclusiva d'aquesta instal·lació en els mesos de juliol i agost, mentre que la resta de l'any fos accessible als alumnes de la zona.

La Sala anul·la les regulacions que va fer el Ministeri perquè entén que, en cas contrari, es reconeixeria "una privacitat a un terreny que se situa clarament dins el domini públic". En aquest sentit, i tanmateix, adverteix que si persisteixen qüestions de seguretat pel que fa a "Ramírez i la seva família", ha de ser "l'Administració competent la que adopti les mesures que consideri oportunes, però ho haurà de fer en el si del procediment que ha d'obrir l'autoritat encarregada de vetlar per la seva seguretat", en referència a Delegació del Govern.

De totes formes haurem de veure si és una victòria, o es una pantomima més la justícia espanyola, i tardarem gaire en veurem el cos de la Guàrdia Civil, protegint una "propietat privada", en comptes de protegir l'interés dels ciutadans , que si que complim les lleis.
Sobre aquest assumpte ,desde Madrid, com sempre, s'ha trasmés de forma interessada enfocant-lo en qulecom personal del lobby independentista i la seva colla de desgraciadets radicals i anti-sistema vers la "Familia" de Pedro J, jo en canvi, veig els tractes de favors d'un senyor, amb molt poder a l'Espanya Aznariana, i que a Mallorca amb les reverències de torn, d'en Jaume Mates, han fet i desfet el que han volgut a l'illa, això és el s'ha de condenar.
El problema de tot això, és la dreta amb poder, es pensen que les lleis estàn per complir-les els altres, el poble, perque la gent de poder se les poden passar pels collons, perque per això estàn "treballant" per una España , plural, justa, castiza, i si no que li expliquin al gran Paquito Camps, però aquest es mereix un altre post......( visca la democràcia i els politics que "viuen" per el poble).

6 Comments

Ferran Porta @ diumenge, 24 de maig, 2009

Albert, és una bona notícia, la que comentes. Ho és per partida doble: perque suposa fer justícia (és obvi que donar un ús privat, ni que sigui temporal, a un espai públic no s'aguanta per enlloc), i també perquè és una derrota per aquests casposos. Visca! :)

kweilan @ diumenge, 24 de maig, 2009

Jo també me n'alegro de la sentència.

Carquinyol @ dilluns, 25 de maig, 2009

L'Audiencia Nacional española mostrant seny?? Què s'acabà l'univers o què ?

Esperem que sigui veritat, la piscina aquesta fa anys que s'hauria d'haver enderrocat.

0 @ dilluns, 25 de maig, 2009

"Enderrocar una piscina"... complicat. I no per la paraula "derrocar" sinó per la dificultat d'executar-la. La sentència dit sigui, coherent d'acord als talls que aquí poses (caldria analitzar-la).

La Guardia Civil NO pot actuar contra el sentint d'una sentència (a no ser que vulguin pagar una multa i unes llargues vacances sense poder exercir de tricornios).

Albert @ dilluns, 25 de maig, 2009

Ferran: si company, bona noticia, però com dius tu, per deixar clar a aquestos casposos que no poden anar pel mon com si fós seu...

Kweilan: compartim aquesta sentència...

Carquinyol: si fa anys, però encara sembla que tenen poder aquesta gent, i si tarden 2 anys mes, surten els seus i l'amplien la piscina i fan saunes ....

raimon: bueno, bueno, que la guardia civil, ja sabem tots com actúa, i a serviei de qui està...., no ?

Anònim @ diumenge, 31 de maig, 2009
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Generated Image