La nova Ministra d'INcultura

divendres, d’abril 10, 2009, Posted by Albert, 13 Comments

Zataplasma, l'ha tornat a liar amb els nous nomenaments de ministres.
Ha tornat a demostrar que no té cap respecte per Catalunya, i que no l'importem gaire, per no dir gens ni mica.
Donats el nous nomenaments, ara s'ha de tornar a renegociar o reconduir el tema del estatut.Ens ha colat un interlocutor, Chaves, un baró del Socialime ranci i Espanyolista.
Però el més espectacular és la nova Ministra de Cultura, Angeles González Sinde.
Anem per pams, a les Espanyes, estan que trinen amb aquesta senyora, s'han creat moviments a la xarxa per foter-la fóra ja ( facebook,twitter...), és una declarada i apassionada del cànon, i està en contra d'internet ( això és ser una persona actual).

Una mica de currículum de la senyora: Ex-redactora de Cosmopolitan, ex-presidenta de ALMA (sindicat de guionistes) y de la Academia de Cine.
Referent a la xarxa, el canon i tot el que envolta la xarxa, una de les grans icones del segle XXI, ha declarat això:
Disposada a acabar amb el P2P... " El canon no es suficiente, hay que actuar en la línea d Francia" , declarava.
També ha arribat a dir , que avui en dia, no és necessiten ADSL d'alta velocitat, i tota la gent que ho té, són uns pirates.
També declara que per culpa d'internet i el cinema USA , el cinema espanyol ha baixat un 50% la facturació a guixetes, home jo aquí en aquest cas , senyora ministra remarcaria que la mala qualitat del cinema espanyol, tindria la culpa, i li recordo que el cinema Espanyol ha obtingut més diners públics, 85 milions d'Euros , que no pas el que pot recaptar, que no està malament, no?
Continuem amb els seus pensaments, i per ser ministra de cultura, no està gens malament ser Taurina, i orgullosa de ser-ho, faltaria menys, com a bona Espanyola, que hi ha més cultural,patrio, castizo i Español que la tortura d'un brau, olé,olé i olé nuestra Ministra.
Però del que primer em vaig assabentar d'aquesta ministra és que va ser una de les signants del Manifiesto por la lengua común, un fet que no tindria més rellevància que la té, que de fet tots els signants d'aquest document, són gent aliena a la realitat cultural i lingüística de Catalanya o Euskadi, menys l'innombrable del amargat del Albert Boedella.
El que vull dir amb això és que per ser ministra de Cultura s'ha de tenir una mica més de currículum, sinó després passen coses com aquestes, que una ministra ha signat un document en contra d'una llengua coma la catalana, que resulta que ella ha de defensar com a Ministra que és.
Està bé donar càrrecs a persones vinculades al món del cinema, com a part integradora de la cultura, però hauriem de mirar una mica més ample, quan donem càrrecs ministerials, i persones com la Sra.Angeles González Sindes, són un perill per la nova cultura, la literatura, les llengües i fins i tot per al cinema.





13 Comments

locarles @ divendres, 10 d’abril, 2009

Però no hauriem de patir ja que 25 diputats del PSOE han estat escollits per representar al poble català i defensar interessos catalans i aquests han de vetllar per la nostra cultura, la llengua, el cinema que es fa aqui,...

No em feu cas, potser és que soc un il·lús.

Ferran Porta @ divendres, 10 d’abril, 2009

Albert, aquesta paia és un malson; i, a sobre, ve acompanyada del Chaves, la Salgado, el Pepiño i tota la troupe. Firmem la independència, sisplau, però ja!

Lo Carles, molt bò, el teu tò irònic :-)

enric @ divendres, 10 d’abril, 2009

En ZP ja comença, o segueix, a desmelenar-se. Ja ha arribat l'hora del nacionalisme espanyol. Ja deu saber, sempre consultant les enquestes, que no guanyarà a les properes eleccions i va a per totes per quedar bé amb espanya.
Està molt bé aquesta informació ens facilites de la flamant ministre de cultura. Ho tindrem en compte.

Laia Martínez @ dissabte, 11 d’abril, 2009

jo la veritat, porto uns quants dies llegint informació sobre aquesta dona, quan em vaig assabentar que era coguionista de Mentiras y Gordas (no se si l'heu vist, però les crítiques són horribles), em vaig començr a informar. Està en contra de les altres llengües de l'Estat Espanyol, està a favor de les SGAE i de que paguem per tot, no aposta per un futur amb Internet, com bé dius, va comentar que no ens fa falta Adsl potent... no se, a veure com veiem que fa les coses...

Albert @ dissabte, 11 d’abril, 2009

lo carles : jo estic tranquilissim amb els 25 diputats de psoe..estic que no dormo....

Ferran: on dius que hem de firmar ?¿' quan ?¿?¡ perque ens obliguen a ser espanyols?¿ pq no podem triar els catalans els que volem ser..

Enric: Correcte, ja s'està desmelenant, teniem molta il-lusió amb el zp, però al final es el mateix que el ansar, però amb una cara no tant de gos....

Laia: Doncs no l'he vista aquesta peli, ni ganes per el que comentes, i ja veus de quin peu calça aquesa dona...ens tocarà patir...

Babunski @ dissabte, 11 d’abril, 2009

Mira Albert, aquesta ens l'ha introduït el ZP de la mateixa manera que ens ha posat al Chaves. Per via rectal.

I encara el PSC tornarà a guanyar a Catalunya... és que si no som independents és pel culpa dels catalans!!!

Albert @ dissabte, 11 d’abril, 2009

BABUNSKI: Doncs si, ens estàn provocant sutilment, i encara no ens adonem, però realement tant Ciu com ERC o d'altres opcions independentistes, s'haurien de ficar les piles i treballar conjuntament, potser seria (atenció que dic un disparat), que hi hagués una qualició(CDC+ERC+CUP)i demostrar el nou rumb de catalunya..en fí, que ja veurem com ens ho engullirem tot això...
Salut i república

Oscar Ramírez @ diumenge, 12 d’abril, 2009

Més val que li posin un morrió com a l'Hannibal Lecter o l'enviin al tercer món com a ambaixadora de l'SGAE. Potser en una altra realitat veurà les coses molt millor. És vergonyosa i lamentable.

assumpta @ dilluns, 13 d’abril, 2009

I ens pensàvem que amb zp seria una altra història... però ja es veu que només canvia el color del collar.
Veien a més el que ha passat al país basc, ja cal que aquí també ens calcem bé.
Ja ho diuen allò que quan les coses van malament... encara poden anar a pitjor.
I consti que sóc de "tarannà" positiu!

Manel Escribà @ dimarts, 14 d’abril, 2009

Fent un joc de paraules fàcil: s'ha de tenir més cultura per ser Ministre de Cultura.
I pel que es diu per aquí del 25 diputats catalans del PSOE... no puc afegir gran cosa més, simplement: algú dubtava de que al ZP només li importem en periode electoral?

Mireia @ dimarts, 14 d’abril, 2009

Caram , desconeixia part de la informació referent a aquesta senyora, gràcies pel post Albert.

Albert @ dimecres, 15 d’abril, 2009

Assumpta, ens ha venut una moto que no es...som així els catalans, ens deixem embaucar per el primer xerrameques que trobem...

Manel, al principi tots pensavém que fariem quelcom bó amb el zp, despres dels darrers 4 anys del ansar..però ja veiem com les gasta aquest també...

Mireia, la veritat es que aquesta dona és un "joia"....de res.....

Dani R. @ dimecres, 15 d’abril, 2009

Es per apretar a córrer i no parar.

Generated Image