Rubianes Solamente

diumenge, de març 01, 2009, Posted by Albert, 9 Comments


Serveixi aquest post, com a petit homenatge d'uns dels millors actors, monologuistes, comediants, o com li vulgueu dir, que avui , i després de patir un càncer, ens ha dit adéu per sempre.
Irreverent, incorrecte, directe, sense péls a la llengua , mal educat, antifeixista, així era Pepe, si més no, públicament, i així el vaig poder veure fa uns 3 o 4 anys en una actuació seva, Rubianes Solamente.
Aquella actuació la tinc grabada al cap, perquè era un diàleg, dur , directe, sense romansos, cridant, insultant, interactuant amb el públic, i amb la política, jugant amb els fets actuals d'aquell mateix moment, donant-li una frescor activa i refrescant a la seva actuació.
De Rubianes, sempre he pensat el mateix, tenia l'art del insult i la paraulota màxima, i l'elevava a art.
Era Rubianes Solamente, simplente un genio.

9 Comments

zel @ diumenge, 01 de març, 2009

El seu do, les seves engaltades, són, seran segurament inigualables, malgrat alguns moments d'excessiva sordidesa, però, una persona genial, més de la terra que molts d'aquí. Pobret.

Albert @ diumenge, 01 de març, 2009

zel: el geni d'algunes persones , no seràn mai reconeguts, o no sé ssi era geni o el què, però era quelcom especila, encara que moltissima gent, deia d'ell que era una barroer...i moltes coses més....

Anònim @ diumenge, 01 de març, 2009

HA SIGUT UN FINAL RAPIT,I MALGRAT SER UNA NOTICIA ESPERADA, DAVANT LA MALEGNITAT DEL SEU MAL,ES DUR DIR ADEU.
JUGANT AMB BCN.

kweilan @ diumenge, 01 de març, 2009

La darrera vegada que el vaig aplaudir va ser veient Spamalot. El públic al sentir la seua veu -feia de Déu- es va posar a aplaudir de forma supercarinyosa durant uns minuts. Molta pena.

Albert @ diumenge, 01 de març, 2009

jugant amb bcn: aquestes malalties encara que sabem que avança molt la medicina, són una malaltia que et deu matar també psicologicament, ja que és un compte enrrera...deu ser molt molt dur....

Kweilan: no ho sabia, avui ho han dit als tn....i com molt bé dius...molta pena.....

Carquinyol @ dilluns, 02 de març, 2009

Perdre una persona així en els temps del "políticament correcte" és una gran pèrdua. Quin goig era veure'l dir les coses tal com les pensava !!

Ferran Porta @ dimarts, 03 de març, 2009

Un paio genial. No l'havia vist mai en directe, però sí per televisió i em sembla un crack absolut. Al cel s'ho deuen estar passant pipa, amb les gambes, els calamars i tota la troupe :-)

Albert @ dimarts, 03 de març, 2009

dons si ferran un tio genial....doncs avui a tv3 fan rubianes solamente......totalment recomanable....salut

carina @ diumenge, 08 de març, 2009

És i era inigualable,
l'he vist tantes vegades que sembla que no pugui ser que ja mai més tornarà al Capitol. Amb ell em feien mal les galtes de tant riure, sabia dir fort i malament allò que tothom pensa però que no gosa dir. Tenia els collons com un toro.
Genial Rubianes

Generated Image