Taca d'oli

dijous, de febrer 26, 2009, Posted by Albert, 7 Comments


NO entenc que està passant en aquest país anomenat Espanya, no entenc als nostres polítics, o els que no són "nostres".
NO puc entendre que estan plantejant i que fan ni com actuen, quan se'ls estan acusant de corrupció política.

Sóc incapaç de pensar que l'alta classe política pot estar infestada per la corrupció, encara que tinc clar que a nivell d'ajuntaments i diputacions, fa simplement i clarament fàstic el nivell de corrupció o tractes de favor.
S'està destapant una trama de corrupció en contra del PP , que això s'extendrà com una taca d'oli, l'actitut que està tenint el partit de l'oposició a Espanya, és demencial, s'escapa de les meves mires i pensaments, aquesta forma de ficar cortines de fum, davant d'un cas tant escandalós, Comunitat de Madrid, "Paradís" Valencià ( País Valencià), ajuntaments d'ambdues comunitats, diputats del senat i Eurodiputats del PP, i quina és l'actitut d'aquestos delinqüents , anomentats dirigents populars...carregar-se al ministre de Justícia perque va anar de cacera amb Garzón.

Això era el més important , la cacera, però la corrupció no.

En quina merda de país estem ficats, hem de donar la raó a la gent que no vota a les eleccions ? Doncs sí.

Espanya, s'està Italianitzant a passos agengantats, és per això que l'altre dia vaig decidir comprar-me el llibre de Roberto Saviano, Gomorra, ho faig fer per entendre el país que ens espera, plena de corruptes i màfies que controlen tot un país...

7 Comments

Carquinyol @ divendres, 27 de febrer, 2009

No t'enganyis company, l'Estado Español estava italianitzat des de fa temps, només calia que veiessis que els caciques fan el que volen allà on manen.

Aquí el problema és que fins i tot la corrupció es tracta com a arma política: Si investiguen al contrari és fa la feina de l'Estat, si m'investiguen a mi és persecució política. Aquest canvi d'opinió per raons polítiques sempre ha existit.

En aquest estat no tenim polítics, aquí tenim Zaplanas més o menys dissimulats.

Albert @ divendres, 27 de febrer, 2009

Bones carquinyoli, però trobo que un país democràtic, modern i octava potència mundial, entenc que s'hauria de castigar durament la corrupció, és molt perillòs jugar amb aquesta arma, per molts fets, però s'està creant doncs, la pitjor imatge de la politica.

Lo de la comunita valenciana, amb tots els respectes, és un escàndol, i ja veus com va, encara treient pit....Porca misèria

Carquinyol @ divendres, 27 de febrer, 2009

I tens tota la raó, però fa certa gràcia veure els que ara es mostren sorpresos per tot això... només calia passejar-se per la costa per veure la d'animalades que s'estaven fent.

Babunski @ dissabte, 28 de febrer, 2009

Espanya un país modern? Espanya és el país d'Alfredo Landa, Ozores, Pajares, Joselito i la Marisol. A veure si acabem de convéncer la gent i fotem una duana a la clamor d'Almacelles.

0 @ dissabte, 28 de febrer, 2009

Crisi econòmica. Sabeu que fa mesos que hi estem, no? I heu vist el problema que suposa pel govern que els ciutadans estiguin preocupats per la seva economia personal (acomiadaments o suspensions de contractes, preus que no baixen malgrat l'IPC si, etc).

Curiosament amb aquest "escàndol polític" sembla que ja no hi ha tanta crisi econòmica. Sabeu que els CDS d'Espanya són de 170 unitats (i pujant) i els alemanys estan a 60?

Anònim @ dissabte, 28 de febrer, 2009

ESPANYA, SEGUEIX SEN "CAÑI", DIGUI LO QUE DIGUI LA SER EL PAIS I ALTRES "PROGRES" DE PA SOCAT AMB OLI.
PERO CATALUNYA, SIGUEM FRANCS,DIA A DIA SE SEMBLAR MES A UNA OBRA DE PITARRA. "....EL REI AMB JAUME ESTA FOTUT..." FEM PENA.
JUGANT AMB BCN.

Albert @ diumenge, 01 de març, 2009

hola raimon: si,si fa mesos que estem amb crisis, i el que ha de durar això....però els governs també tenen les seves preocupacions.....mantindre el seu lloc i aguantar....

Anòmin: Que españa és cañi,cañi, jo almenys ho tinc clarissim, el que hem d'intentar que aquesta cosa rància no ens esquitxi als catalans...encar que és dificil...

Generated Image