Repressions viscudes

dimecres, de març 18, 2009, Posted by Albert, 6 Comments

Darrerament estem veient perplexos com actua la "nostra" policia, a les ordres dels "progres" d'IC, i avui ho han tornat a fer amb més contundència, i ho fan a bastonades, les mateixes que van rebre per part dels grisos els actuals dirigents més granadets d'Iniciativa, que ara donen ordres de actuar de la mateixa forma que ho feia la policia Franquista.
Els fets d'avui , són deguts a la tancada de certs estudiants en protesta del Pla Bolonya, portaven 4 mesos tancats , amb el consentiment del rectorat i recolzament de molts professors, però avui les coses han canviat radicalment i Sauron-Saura, ha tret els seus Uruk-Hais des de les terres de Mordor i han arrasat amb tots els que s'han trobat, com autèntics animals.
PSC, ERC i ICV s'han negagat d'entrada a valorar l'actuació de la policia, patètic, els mossos han detingut sis estudiants,enfrontaments a la Plaça Universitat, Diagonal, Palau Robert i carrer Balmes.
Veient les imatges de la càrrega policial, juntament amb les reaccions de certs polítics , a un li fa pensar, el poder , en sí es un estat "diví" tant se val de quin color polític ets, a final ets creus superior a tot, com deien abans els reis i emperadors, no han de rendir comptes a la població només amb Déu, doncs així ens va el nostre petit país, amb politics de la mida intel-lectual d'un pinyol.

6 Comments

Ràimon @ dijous, 19 de març, 2009

Creus que es una repressió franquista? Saps el que es una repressió franquista? Creus que els Mossos es van passar contra subjectes que:

* Desobeïxen l'autoritat
* Munten manifestacions sense permís, tallant carrers i posant en risc la seva vida i la dels conductors?
* Destrossen mobiliari urbà i de comerços?

Si creus que gent que fa accions TIPIFICADES AL CODI PENAL, no anem bé.

Ara bé, estic d'acord que potser alguns van rebre sense merèixer, però per desgràcia en una càrrega policial com aquesta es molt difícil evitar aquest tipus d'incidents.

Salut

Babunski @ dijous, 19 de març, 2009

Els Mossos han de fer la seva feina. L'han de fer bé, això sí. I el que no pot es fotre cops de porra indiscriminadament als periodistes i fotògrafs.

I a la colla aquella de peluts fills de papà que van a la Universitat però no per estudiar... que deixin estudiar els altres.

Albert @ dijous, 19 de març, 2009

Bones companys, no sé si heu vist com han donat cops al cap de la gent, totalment prohibits, han donat cops a periodistes, també prohibits, si la nostra policia es la primera en cometre delicte, anem bé, la policia recordem està al servei del ciutadà, de tot tipus, i les universitats han de poder gestionar els seus problemes ells , no depenent d'actuacions policials totalement desmesurades, semblats a la de països sense democràcia.....

zel @ dijous, 19 de març, 2009

Jo estic amb tu, Albert, la feina dels Mossos és posar ordre, no encomanar i escampar hòsties arreu...seguint aquest principi, arribaríem a Tianamenn...

Lo Carles @ divendres, 20 de març, 2009

No seré pas jo qui defensi el Mossos, però aquests han garantir l'ordre públic i seguretat ciutadana. Si hi ha una colla de bretols que només saben cridar, no dialogar, esbatussar en lloc de debatir, provocar enlloc de pacificar, dons no els estat menys. En quan als periodistes, qui no vulgui pols que no vagi a l'era. Un reporter de guerra sap el risc que corre quan va cobrir una noticia. Amb això no vull dir que estigui bé el comportament dels Mossos, però a vegades quan es fiquen a posar ordre es fa dificil discernir entre el bé i el mal. He vist les imatges i hi havia molts periodistes buscan la millor posició per ser portada de diaris. Entre corredissa i esbatussada a vegades s'escapa alguna gardela involuntaria, de totes formes caldria analitzar acuradament com i quan van rebre aquests.

Salut, i república.

Albert @ diumenge, 22 de març, 2009

Lo carles, no es que s'escapi una esbatussada, es donar cops a consiència i mala intenció a un periodista que esta ensenyant la seva credencial, això ho trobes normal?¿? si estas a primera linea de foc, i hi ha una escorredissa, i et fan mal , es pot entendre, pero donar cops a gent que fa la seva feina, o vinanats, això no es normal d'una policia, per tant no volguem fer populisme, que hih a moltes coses a debatre amb aquesta mena de policia q tenim.