L'inocència tacada de sang

dimarts, de novembre 04, 2008, Posted by Albert, 2 Comments


No em puc imaginar què hi pot rondar pel cap de dos adolecents de 14 anys, bé dos nens, per poder cometre un assassinat, no puc entendre aquesta sang freda per degollar i després apallissar , a una companya, una amiga , d'institut, de barri, perquè ?¿? per amor ? per desamor ?.

Hi ha quelcom en aquesta societat que no rutlla, això està clar, estem acostumats a sentir per la tele, pels diaris, notícies d'assassinats, maltractaments, i estem tant acostumats, que aquestes notícies ja potser deixaràn de ser notícia , per convertir-se en quelcom habitial als nostres caps, però quan això implica a menors, tots ens fa un gir, un negit, una foscor, que et fa pensar.

On recau el problema,? segur que hi tants factors, un la pèrdua de valors, un altre, la manca d'educació per part de qui l'ha de donar, els pares, i sobretot, l'entorn, la societat que quan aquesta ha de fer de mainadera de nens, en crea molts problemes, ho veiem a les aules, els mestres i professors han de patir molt per treure endavent una classe,i passen de poder impartir una matèria determinada a donar classe de valors i conducta.

Espero i desitjo, que aquestos menors, siguin condemnats amb la màxima duressa, encara que la llei del menor no pugui condenar a aquestos adolescents amb la pena que realment els hi corresponderia, i és hora potser ,de fer alguns canvis, perque aquestos crims ,no és quedin en 5 anys de reformatori.

2 Comments

Miguel Angel "almunia" @ dimecres, 05 de novembre, 2008

No conec molt bé aquest cas, però vaja jo diria que deu ser una mescla de poca educació dels pares en vers als seus fills i un altre la societat on vivim, que està molt malament. Nose on arribarem a parar.

Albert @ divendres, 07 de novembre, 2008

Dificil de saber on pararem, això està clar, però no hem de perdre de vista els valors de respecte de tota la vida.

Generated Image