La futura Catalanitat d'en Barack Obama

divendres, de novembre 07, 2008, Posted by Albert, 6 Comments





Per fi..!! arribarà a aquest món , un polític, integre, amb ideals, i amb moltes ganes de voler fer uns canvis que marcaran un abans i un després.Vol sacsejar l'economia mundial, les relacions entre països, la societat al seu país, l'adminstració Bush, i les guerres obertes pel seu "pacific" país.

Hi ha cops que no calen grans figures en el món de la política (perque no hi ha), però si necessitem gent amb idees clares i sabedors que ells mateixos poden fer coses...o com diu ell, Yes we can.

Donada la seva sensibilitat vers els pobles oprimits, i amb els nous poders que el 20 de Gener rebrà i donat que els nostres politics no saben, o no poden, podriem convèncer al President Barack Obama, que recolzi una segregació pacífica de Catalunya vers el Regne d'Espanya, segur que ell si pot.

6 Comments

Carquinyol @ divendres, 07 de novembre, 2008

Home...de provar es pot provar, però no crec jo que estigui molt per la causa, la veritat...

Albert @ diumenge, 09 de novembre, 2008

Suposo q tampoc, però donat la gran revolada que està agafant aquest senyor, potser ens haurem d'encomanar a ell encomptes de la moreneta....com es suposa que ha d'arreglar tot els que han fet malament molts.....

L'Ignorant Mig-Ocre @ diumenge, 09 de novembre, 2008

Hola.
Em sembla que hi han masses esperances en la figura d'aquest home, i jo crec que no n'hi per tant. Tret de color de la seva pell, no se jo si renovarà massa.
Si mes no, si li hem de reconèixer, que ha sabut engrescar a la gent. Però en Zapatero també ho va saber fer, i ja veus com se les gasta.

Salutacions i independència.

Unknown @ diumenge, 09 de novembre, 2008

Podem pensar en ell els catalans per demanar la independència? Si els EUA es van posar al costat de Kosovo, perquè no demanem que es posin al nostre costat?

Albert @ diumenge, 09 de novembre, 2008

Bones
Josep, doncs si hi ha esperances, i esperem que siguin bones, encara que l'època no es la millor.

Eva, doncs per aqui volia anar, qui podia pensar que els EEUU i la UE, recolçaria l'independència de Kosovë.?¿?¿

Salut i república

locarles @ dilluns, 10 de novembre, 2008

Ei...!! Bona nit.

Molt em penso que s'han creat falses expectatives al voltant d'aquest personatge. No dic pas que no m'alegra que hagi guanyat ell, però ja veurem com torejar tot el merder que li ha muntat en Bush (diuen que el pitjor president de la història dels EEUU). Molt bones paraules, millors discursos, però em sembla que falten idees i un bon programa. Però bé, ja ho veurem, temps al temps.

Salut... i república.

Generated Image