La Camorra, torna a vèncer.

dijous, d’octubre 16, 2008, Posted by Albert, 6 Comments

La Màfia Napolitana, la Camorra, no ha aconseguit el seu propòsit de fer callar per sempre el jove escriptor napolità Roberto Saviano. Tot i què, sí ha fet que l' escriptor decidís , després de viure en una "bombolla", marxar temporalment de la seva Itàlia.
El motiu va venir originat per l'intent d'assassinat que estava coent i preparant la Camorra i que gràcies a un confident ,que va decidir col-laborar amb la justícia , va advertir de l' imminent atemptat contra Saviano, abans de Nadal.Tot s'ha esdevingut , pel seu polèmic best-seller "Gomorra", llibre on posava el dit acusador a un dels forats de la República Italiana: la Màfia.
La seva vida a Nàpols, després d'escriure el llibre, va esdenir un calvari, una mort en vida;protegit amb vuit guardaespatlles, sense veure's gairebé amb la familia, i dormint a la comisaria dels Carabinieri perquè ningú volia llogar-li un pis.
Aquestos fets, fan veure l'injusta que és la vida, i que no tothom pot parlar de tot, però això passa a molts països, fins i tot al nostre, i encara que no perilla la vida, pots passar uns dies a la garjola si te'n vas massa de la llengua parlant, per exemple d'algunes "reials" intitucions.

6 Comments

Ferran Porta @ dijous, 16 d’octubre, 2008

La supervivència, encara!, de la màfia dels pebrots a Itàlia em resulta tan incomprensible com la pervivència (encara!) dels mafiosos de la ETA.

Quin món...

Jobove - Reus @ dijous, 16 d’octubre, 2008

qui és posa amb la màfia la paga !!!, sabies que la màfia va ser un invent dels catalans

salut

Carquinyol @ divendres, 17 d’octubre, 2008

En el fons no estem tan desenvolupats com volem fer creure, d'una forma o una altra hi ha temes dels quals no es pot parlar lliurement.

Miguel Angel "almunia" @ divendres, 17 d’octubre, 2008

No té res a veure amb el comentari sobre les mafies italianes, que per cert és interessant, però demà es juga el nostre particular derby. Lleida-Sabadell!!! Ho sento però demà guanyarem 0-2 i ens col·locaremo líder tot i que sigui per un dia...jaja

zel @ dissabte, 18 d’octubre, 2008

Màfia i de la forta, aquest home el vaig veure en un reportatge i em va fer pena...exiliar-se avui? Déu n'hi do...ara, que amb el govern que tenen, pitjor que el nostre!

Albert @ diumenge, 19 d’octubre, 2008

avui surt un reportatge al periodico, referent al tema del escriptor i la màfia, i la relació amb l'estat, q per cert cada dia és més....segons publica avui, a l'estat italià la corrupció de la màfia li costa 50.000 milions d'euros l'any....espatarrant.....

Generated Image