Nota sobre les eleccions a Esquerra

dilluns, de juny 09, 2008, Posted by Albert, 6 Comments


Macià i Companys, no van votar, però si la militància , que ha decidit, no en massa, que el Sr.Puigcercòs i del Sr.Ridao, fossin triats President i secretari General d'Esquerra.

La veritat , els desitjo la millor sort del món, evidentment que jo sempre votaré a Esquerra, malgrat aquesta opció no era la meva candidata a governar el futur d'Esquerra.

Difícil papereta tenen , no entraré en valoracions subjectives vers la nova directiva, el que queda clar que no poden deixar fòra alguns càrrecs politcs, que han lluitat per aixecar aquest partit d'on era, que recorde'm-ho, eren les catacumbes de la política catalana, amb una crisis d'identitat, juntament ,esclar ,amb una d'econòmica encara molt pitjor.

Les coses estan mogudes , i ara el Sr.Puigcercòs i del Sr.Ridao, han de moure peça, i més ens val que ho facin bé, perqué , sonen tambors de guerra i de divisió, ja està constituïda una oposició dins del partit, i gent que tirarà pel dret i formarà una altra opció política, són els temps que els hi tocarà viure, i han de saber gestionar.

No ens convé estar divits, hem de ser la nosaltres la casa del catalanisme i del independentisme, sense fissures, sense dubtes.

Salut i república

6 Comments

Manel Escribà @ dimarts, 10 de juny, 2008

Benvolgut Albert,
estem en la mateixa tessitura (he fet un article al meu bloc que s'assembla força al teu). Tampoc era la meva opció però els resultats són els que són i el president i el secretari general ho han de ser de totes i tots els militants, tant si els han votat a ells com sinó. Difícil papereta la que tenen i esperem, pel bé de tots, que la sàpiguen resoldre.

ferran @ dimarts, 10 de juny, 2008

És complicat mantenir l'equilibri entre ser la casa del independentisme i el catalanisme i alhora formar part del govern. És com ser revolucionari i reformista al mateix temps. Es requereix una habilitat política que no sé si els actuals dirigents d'ERC tenen.

Tanmateix si la tenen me n'alegraré molt.

Babunski @ dimecres, 11 de juny, 2008

És un partit on trobem des de gent d'extrema esquerra fins posicions moderades del centre-esquerra. I amb un ampli ventall de posició més o menys nacionalista.
Totes aquestes sensibilitats cal tenir-les en compte dins la nova Executiva Nacional. De totes formes, entre Carod i Puigcercós a nivell ideològic no hi ha cap diferència, només és personal. Amb Joan Carretero hi ha més diferència. I caldria tenir-lo en compte perquè Carretero ha quedat al Segrià amb el doble de vots que el Puigcercós. Espero que el Mòdol comenci a fer maletes.

*MaRiA* @ dimecres, 11 de juny, 2008

És qüestió de proposar-s'ho i de trobar aquest equilibri. Segur que s'aconsegueix si realment hi ha unitat.

Sort!

Albert @ dimecres, 11 de juny, 2008

Hola a tot i totes.
Tal com diu la maria, hem de trobar aquesta unitat, ja veurem com la conseguim.
Interessant el que dius babunski, el precentatge que va treure carretero a lleida , impressionant.

Martín L. @ divendres, 13 de juny, 2008

M'agrada aquesta consideració cap als que han recuperat el partit, també heu de mantenir sempre present que el "desequilibri" intern d'aquestes èpoques fan més mal que no pas els pactes per fer govern... no oblideu que heu tingut votants d'un altra coalicció que mai s'ha tingut com a tal i desprès de desiquilibrar-vos a vosaltres, continua desiquilibrant la seva.
El que és més important ara és fer pinya, i en aquells llocs i conselleries on governeu ho feu el millor que podeu i amb cohessió, i no permeteu que aliens us facin dibtar de vosaltres mateixos, que tant sol la feina feta us donarà els avals perquè la gent torni a creure i confiar en el vostre veterà, i amb massa ocasions, maltractat petit-gran partit.
Salut i República.

Generated Image