Animals a la carretera

dimecres, de juny 11, 2008, Posted by Albert, 10 Comments

Animals a la carretera , i no ho dic per els tocinos que es transporten habitualment cap a els escorxadors, o els pollastres, ho dic , per la colla de descerebrats que fan de transportistes i que aquestos dies, ves per on, (només els han pujat la benzina a ells), han decidit paralitzar i bloquejar un país. Tothom , té dret a vaga ( encara està per veure quan hi haurà una llei correcta sobre el dret a vaga ) , tothom té dret a dir la seva, però el que no poden fer , és que per tu fer una vaga , s'hagi de privar el dret de treballar a altres treballadors i el que és més greu, siguis capaç de bloquejar una país, i poguis sortir , indemne. Aconseguir coses, d'aquesta forma deu ser fantàstic, que no estic d'acord amb alguna llei, cap problema ,!!! paralitzo el país i ja em faran cas, !!! amb l'excusa que és juguen el pa dels seus fills (gran frase per cert ).
Del que està passant aquestos dies, es una mica de país bananero, ni la mateixa N'dragheta (màfia calabressa) , es podria imaginar aconseguir quelcom per la força d'aquesta manera, mama mia. Aquestos dies s'han vist imatges que et fa veure quina classe de país tenim, transportistes destroçant cotxes, camions, cremant-los, roban-los (per que no té altre nom) les mercaderies, ehh, però aqui no passa res, on està el Ejercito Español ?¿? , els Mossos, la Policia, a que nassos esperen per netejar les carreteres, i proveir al país per poder menjar i circular.
Jo tinc una petita solució, s'ha de potenciar el transport de mercaderies per via fèrria, sobretot el que és refereix a grans moviments, evitariem una gran quantitat de camions de gran tonatge, per tant menys possibilitats d'Accidents a les carreteres , menys consums de Co2i menys empreses pirates que es volen aprofitar d'un sector pirata i bananero.

10 Comments

Babunski @ dijous, 12 de juny, 2008

No cal dir-los de cap altra manera, aquests piquets informatius (oxímoron) són delinqüents, i punt.
Realment caldria retocar cosetes sobre la llei de vaga.

I també caldria discutir quin és el paper actual dels sindicats. Indispensables durant la transició i els anys 80... però ara... què fan realment? Quins són el seus ojectius reals? Estic parlant sobretot de la UGT i CCOO.

Noctas @ dijous, 12 de juny, 2008

Si no fessin vaga paral.litzant carreteres no conseguirien res de res.Per altra banda el camioner que no vol seguir la vaga i vol continuar treballant, és un traidor. Si no hagués estat ples piquets encara estariem a la època de l'esclavitud. Pensa amb això també.

Mikel @ dijous, 12 de juny, 2008

totalment d´acord , de fet aquest dies sense camions hem tingut menys cues que mai , per lo que m´he dicidit a fer una proposta sobre el tema en el meu blog jejeje

Enric @ divendres, 13 de juny, 2008

Doncs jo, tot i que estic a favor dels piquets, també trobo que hi ha hagut algun que s'ha passat, l'altre dia van cremar un camió que no havia treballat cap dia de la vaga perquè estava de baixa, segons tv3

S'haurien de potenciar moltes coses, com el transport públic també, si costés menys, més gent hi aniria, però no veig que aquests del govern ho creguin, veient el pacte en que han arribat!

Jo només dic: temps al temps...algun dia sortirem tots per l'encariment de la vida i el congelament simultani dels sous!

Sinblancaporelmundo @ diumenge, 15 de juny, 2008

Hola guapetonsísimo:

Et deixo un regalet per a tu y els teus amiguitos amb tot el meu amol:

http://www.youtube.com/watch?v=u_eacND2MLc

Joan Arnera @ diumenge, 15 de juny, 2008

Estic força d'acord amb el què dius... tot i que em sembla un error, en qualsevol ocasió, reclamar la presència de l'exèrcit espanyol ;)
Salut!

*MaRiA* @ diumenge, 15 de juny, 2008

Horrible, aquesta gent ha portat ele concepte de 'vaga', ja no fins als seus extrems, sinó cap al seu 'propi concepte': n'han creat un de nou que no es pot dir 'vaga' ni de lluny. Només són barbaritats, violència que volen amparar en un dret pacífic i que, malauradament, aconseguiran... Malgrat haver arribat a matar i tot

Albert @ diumenge, 15 de juny, 2008

Està clar i pel que vec tots pensem d'una forma més o menys similar al respecte.
Els que esteu a favor d'aquesta vaga heu reconegut que està passada de mida, pel que em deia el Joan sobre l'exercit espanyol, home ja que els pagem , que facim quelcom utils,, no ?¿? ¡
Salutacions a totes/ tots.

Sinblancaporelmundo @ dilluns, 16 de juny, 2008

Ah, quins culets m'es ricus!

Ninho, si les ves, dales mi direcci'on electr'onica y mi p'agina personal.

Babunski @ dilluns, 16 de juny, 2008

El problema és aqesta llei de vaga que encara ningú s'ha atrevit a fer.

Generated Image