25é Congrés Nacional d'Esquerra

diumenge, d’abril 27, 2008, Posted by Albert, 6 Comments







Fa dies que em va arribar , com a militant que sóc d'Esquerra Republicana de Catalunya , tota l'informació sobre el procés congresual d'Esquerra, i fa mandra, molta mandra, continuo pensant que això és una lluita fraticida, he llegit comentaris en contra , per exemple del Carod, per part de gent partidaria a Rcat, que penses, però que no som tots d'esquerra ?¿? Que no som independentistes ?¿?¿ Doncs a què venen aquestos comentaris...comences a veure com un li retreu comentaris a l'altre, semblem el partit democràta dels EEUU, que ens anem barallant entre nosaltres , i l'enemic fa fent feina, va fent feina, i direu... qui és l'enemic d'Esquerra..? doncs tenim l'abstencionisme, o l'esgotament nacionalista, també podriem dir que els altres partits de caire catalanista o independetista.

En resum, no m'agrada el volum que està agafant el tema del congrés d'Esquerra, i espero que no acabi com crec que acabarem , uns per una banda, uns per l'altra fundant un altre partit, en fi !! ja veurem , i de moment.. .a partir !!!!

Salut i República.

6 Comments

Martín L. @ dimarts, 29 d’abril, 2008

Tot i no ser del teu partit et prego acceptis el meu consell: no abandonis mai els teus ideals i motius, i sobretot no desisteixis del teu dret a ser escoltat, en aquest cas mitjançant un vot, ni que sigui en blanc, hauràs donat igualment el teu parer, si no hi vas renuncies al teu dret de decidir. I si alguna cosa no t'agrada de ben segur que no estaràs sol i voler canviar es poder fer-ho, si no ara més endavant, però, que ningú et desencisi mai, que la política és molt més que la colla d'aprofitats que sempre es troben a qualsevol partit i malauradament tan sol fan el nota, i si has llegit, que no ho dubto pas, de ben segur que ja ho saps que la política ho és tot i és mereix un respecte que li han fet perdre els "polítics" (per anomenar-los d'alguna forma) aprofitats.
Salut i República.

Albert @ dimarts, 29 d’abril, 2008

Bones,
moltes gràcies per el teu consell, jo crec en la politica, i malgrat tot, crec en els politics , si més no, en els que fan país.
Estar clar , que, hauré de donar el meu parer al respecte, però tal i com em comentes, un vot, és una opinió , i sempre s'ha de tenir en compte.
Salutacions

Manel Escribà @ dimecres, 30 d’abril, 2008
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Manel Escribà @ dimecres, 30 d’abril, 2008

Benvolgut Albert,
això passa a les millors cases. Mira sinó a CiU, on fa temps que es diu que acabaran presentant-se a les eleccions per separats la 'C' de la 'U', o al PSC on surten veus crítiques demanant grup parlamentari propi a Madrid, o al PP on sembla que també tindran un congrés mogut a la nostra terra i el Mariano va tallant caps a aquells qui li poden fer ombra.

Nosaltres, a diferència dels demés, tenim molt clara la nostra fita, només hem de decidir quin és el camí que volem seguir. Tenim quatre camins (com quatre barres... som patriòtics fins i tot per això) per escollir per on anar. A on anem, això ja ho sabem.

Una salutació ben cordial a la Terra Ferma!

Babunski @ dimecres, 30 d’abril, 2008

Com a militant d'ERC estic molt content de ser al partit on millor funciona la democràcia interna. La pluralitat és la riquesa de les idees.
T'imagines una democràcia així a CIU o al PSC? Jajaja...

Jo he avalat al Carretero. Si et serveix d'idea...

0 @ dissabte, 03 de maig, 2008

Hola Albert

No et preocupis. Jo sincerament estic molt en contra de certes actuacions que ha fet alguns membres d'ERC dient a judici meu ximpleries.

Les crisis estan en tots llocs; l'avantatge d'ERC es que es un partit on qualsevol pot dir el que pensa lliurement.

I sinó mira a l'Àngel Colom, ironies de la vida ara es lamenta d'haver creat el flamant PI (i enfonsar-se al mateix temps). Per cert, esta a CDC.

Generated Image