Això és el PS"C" cada dia més semblants als "Srs".del PP

diumenge, de setembre 20, 2009, Posted by Albert, 9 Comments

Vilaweb : El president de la Generalitat, José Montilla, ha tornat a menysprear la consulta independentista d'Arenys de Munt, i l'allau de municipis interessats en seguir els mateixos passos, i ha afirmat que mentre fos president no donaria suport a cap proposta 'inviable', en referència a les consultes populars sobre la independència. Durant la seva intervenció a la Festa de la Rosa del PSC, a Gavà, Montilla ha afirmat que Catalunya necessitava 'estabilitat' i seny', en comptes de 'radicalismes'.

De triar democràticament quelcom que no desitjes, alguns "democràtes" li diuen radicalisme.

De democràtes Ezpaña està farcida, aqui us passo les declaracions de la Gran Esperanza Aguirre :
"Esos referéndum del 96%, donde se apedrea a los que están en contra, me levantan el estómago y me recuerdan a los países totalitarios".


9 Comments

Ferran Porta @ diumenge, 20 de setembre, 2009

Montilla és un imbècil; ell i els seus dins del PSC, que s'han doblegat (un cop més) a la pressió del PP i juguen al mateix joc que aquells: de consultar el poble, ni parlar-ne. Què collons té això de progressista??

Són uns impresentables, i quan penso qui els manté al govern em poso malalt :-(

Albert @ diumenge, 20 de setembre, 2009

Company, és el que tenim, cada dia és més patètic les posicions que estàn agafant el psc-psoe....
psc=psoe=pp=falange

Carquinyol @ dilluns, 21 de setembre, 2009

mentre fos president no donaria suport a cap proposta 'inviable'... però ell no va votar a favor de l'Estatutet? Mira que si ara se'l tirà enrera "per inviable" el Constitucional el deixaran una mica malament...

No t'enganyis company, el PP i el PSOE és el mateix, perquè et penses que al País Valencià no hi ha forma de treure al PP del poder? Perquè l'alternativa, el PSOEv, és més del mateix...

Albert @ dimarts, 22 de setembre, 2009

Bones carquinyol, doncs si que és veritat, i potser a la valència , ho tenen més palpat aquest tema...estem farcits de polítics incongruents...i això en política és el pitjor que li pot passar al poble

0 @ divendres, 25 de setembre, 2009

Hola Albert, jo crec que polítics incongruents... bé, més aviat, poble incongruent. Nomès cal mirar les enquestes d'opinió i veuràs que a Catalunya si alguna afectació greu tenen es la esquizofrènia.

Al Ferran dir-li que no es preocupi, que si CiU i PP sumen, ja no veurà més tripartit i Catalunya novament serà un país independent i pròsper i gens espanyol.

Salut!

zel @ divendres, 25 de setembre, 2009

Deixa'ls pel que són Albeert, no val la pena, ens emprenyem i ells tan amples...

ens hem d'apuntar a revolta global!

Babunski @ divendres, 25 de setembre, 2009

Veure que PP i PSOE voten junts en tots els pobles de Catalunya en contra de la democràcia i l'expressió del poble és una vergonya. No volem espanyols a la Generalitat.

Albert @ diumenge, 27 de setembre, 2009

Raimon: ciu i pp ?¿?¿ , això dependrà dels notaris d'en Mas.....
Zel: Anem pel cami, poc a poc
Babunski: aquesta és la frase..no volem españoles a les nostres institucions

Ferran Porta @ dimarts, 29 de setembre, 2009

Ràimon, amb franquesa, me la pela qui governa, però ja que absolutament tots són igual de patètics, com a mínim que es vagin turnant i repartint-se les cadires.

Generated Image