13-S, Arenys de Munt: Avui pot ser un gran dia...

diumenge, de setembre 13, 2009, Posted by Albert, 10 Comments

Com deia la cançó d'en Serrat, avui pot ser un gran dia, si mes no, això sembla, i si els simpàtics


amics de la Falange (aquestos si que els deixen com a legals), no fan de les seves, és clar amb el beneplàcid de la justícia i potser també de les forces de l'ordre, això ja ho veurem.

Amb tot aquest "enrenou", i la clara empenta del poble d'Arenys amb aquesta consulta popular i no vinculant ( ehh senyor jutge...) s'han demostrat una sèrie de coses:

Primera, que els catalans, els pobles i les institucions, sembla que comencem a tenir clar quin és el nostre futur i cap a on hem d'anar, i que ja no tenim por de res i de ningú.



Segona, que el govern de Zapatero (que no té tota la culpa), ens ha fet veure que Catalunya necessita una altra via econòmica, per recuperar-se com a país, i aquesta només potser la independència.
Tercera, que un govern català , presidit per una colla de andalusos, i que estan amagant algunes de les tradicions catalanes i potenciant d'altres que no ens pertoquen com a poble, fa agafar mal de cor a tothom, i la gent comença està tipa.
Es una xorrada , o no, però a mi personalment em fan mal les oïdes quan sento , el discurs de la diada de Catalunya al President Montilla amb aquest hispano-català que té, que a molts els semblarà un clar exemple de superació i d'unió dels pobles ,bla,bla, però a mi no m'agrada gens, i com deia algú , això sembla un "chist" .
Jo no m'imagino un president Espanyol fent el discurs de la Hispanitat dient amb accent mexicà " Buenas tardes Chamacos..." , ni el discurs de nadal de SSMM el Rei amb accent argentí, amb tots els respectes cap a aquestos països, però no representarien pas el que representen aquestes institucions Espanyoles.

Quart i darrer, que no necessitem de partits politics per acompanyar-nos a un procés d'independència , d'aquetos partits que diuen que estàn treballant per la independència , ni d'altres que han governat durant 23 anys i no han fet cap passa endavant.Ara hi ha una sèrie d'institucions, gents, organismes , que si que ho tenen clar , i que no fan cap doble joc, ni juguen a la demagògia amb aquest aspecte.

Per tot això , espero que avui, 13-S, l'esperit d'Arenys, sigui l'embrió de quelcom més gran que ens mereixem com a país.

10 Comments

Bebedores do Gondufo @ diumenge, 13 de setembre, 2009
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Carquinyol @ diumenge, 13 de setembre, 2009

Realment això de les tradicions... mira el que es van inventar els sociates per l'11-S, una celebració a la Ciutadella (té collons el lloc) amb actuacions de gent d'arreu del planeta !! Idea extreta directament del manual per a diluir la personalitat del poble català, sens dubte.

Perquè el 12-O no foten el mateix a Madrid la colla aquesta colla de multicultis ?

Ferran Porta @ diumenge, 13 de setembre, 2009

Hem d'estar contents, Albert: tot ha anat bé, els feixistes eren quatre penjats, els arenyencs que han volgut han pogut expressar la seva opinió... Ha estat un gran dia pel país; només simbòlic, sí, però molt.

Ara, a seguir treballant per un referèndum vinculant, i per la independència! :-))

Albert @ diumenge, 13 de setembre, 2009

bona nit a tothom, la independencia ha arrassat, bé si mes no a un poble anomentat Arenys...esperem que sigui el primer pas...

Ferran, tal com dius, podem estar , contents , i molt, tot s'ha produït en un ambient de normalitat.

Carquinyoli, esperarem millors diades, amb catalanitat universal...

0 @ dilluns, 14 de setembre, 2009

Hola Albert, bé, jo crec que el punt 3 del teu post es una mica racista. A mi em molesta veure la caspa de certs catalans que desprès són més espanyols que José Bono.

D'èxit no se. Es relatiu: el 41% es un èxit? Si per votar a Zapatero va votar el 70%! I no vegis el % que van votar al PSC!

Jo crec que ha estat un fracàs en participació, però INDUBTABLEMENT un éxit. Sí, perquè si "tan irrellevant" es (per alguns), com es que li donen tanta importància els mitjans espanyols? Mires als britànics i "han passat" de la consulta catalana -pel tema escocès segurament- i aquí? 1000 portades!

Per últim, m'agradaria saber que passarà si 60 municipis fan la consulta. Res? Més tensió?

Albert @ dimecres, 16 de setembre, 2009

hola raimon, moltes gràcies per el teu post.
Sobre el que em comentes, no crec que sigui un punt de vista racista, simplement, que sempre som els catalans els que hem d'apetxugar, i tragar la merda dels altres, i és així, hi ha coses que trobo lamentables, veure com trepitgen les nostres tradicions i ens volen fer creure que unes altres son nostres, ..a qui volen enganyar.?¿?
Referent a un fracàs la consulta.., home, jo no ho trobo tant, la veritat m'esperava més, però està a nivel d'una consulta vinculant.
Que què passarà si la resta de pobles fan consulta?? doncs que succeirà allò que ha de succeir, que la gent vol opinar, vol demostrar que volen fer un pas més , amens de partits, estatuts de merda , tribunals,i els espanyols...tensió ? qui la provoca?¿? Espanya, la flange, el pp...aqui ja saps que som gent de pau, i volem marcar el nostre camí n no que ens el marquin, i le problema és que gent com per exemple tu, que ets català , vius acomplexat i amb por, aqui els independentistes, no amenacem, ni fiquem bombes, i a tu com a catala que paga impostos, encara que nomes sigui fiscalment, et convé la independencia...no tinguis oir de pensar-ho, sempre en positiu, sempre per el teu bé.
pensa-ho company...

zel @ dimecres, 16 de setembre, 2009

Home, Albert, bentornat, i a més, amb una bona argumentació!!!!

Sí, noi, som nosaltres que hem de tirar endavant...

salut i república!

Babunski @ divendres, 18 de setembre, 2009

El discurs del Montilla de l'11 de setembre va ser tan buit de contingut que es podria haver dedicat a llegir la llista de la compra. Quina mania de president! I de socialistes en general!

Mireia @ dissabte, 19 de setembre, 2009

Va ser maco, però a Madrid continuen insistint que allò que és fora de la Constitució NO VAL.
Haurem de continuar "lluitant", amb la força de la veu i de les paperetes, que, dit sigui de passada, són dues vies democràtiques i poc pernicioses per la salut!

0 @ dijous, 24 de setembre, 2009

Jo Albert soc 100% a favor de convocar un referèndum. Però per desgràcia els mecanismes que actualment hi ha són limitats. Espero que s'aprovi la llei de consultes aviat.

No temo als peperus ni res semblant perquè estem a Europa. Així que, tot el que cantin, m'es igual: Es la seva opinió.

Com vaig comentar al meu blog: Aquí o a fora, si es convoca, jo voto.

Salut!

Generated Image