Florentino: Un nou estil neo-econòmic.

divendres, de juny 12, 2009, Posted by Albert, 7 Comments


Té la bareta del poder, té la màgia del Rei Midas que converteix en or tot el que toca, la del mateix mag que treu un conill del barret, aquest és Florentino Pérez, aquest és l'home que ha de fer feliç al Madridisme-Espanyolisme.
No entrarem al estéril debat de que és vergonyós i escandalós gastar-se aquestos diners en aquesta època de crisis, etc,etc,etc.
300 milions ens amenaça que és vol gastar, i que fa el Barça ? re-negociar amb Unicef el contracte , el qual el Barça paga 1,5 milions, sí,sí, paga per portar l'anagrama d'Unicef al pit, molt aprop del cor, doncs si si senyor !!! ,perque això és demostrar la classe d'un club, i no pas negociant amb jugadors com si fossin esclaus davant el seu senyor /representant( per cert, una dada, el representant de Cristiano Ronaldo, s'emporta 10 milions d'Euros...).
A la vida hi ha moltes formes de fer les coses, i al final les coses mal fetes queden marcades amb foc a la ment de la gent, i gestos com aquestos , estàn removent la societat, on tothom comenta, diu.., diaris estrangers, televisions, diaris econòmics,tots, expliquen coses i quina és l'imatge que es dona ?? la de sempre, que aquest és el país del pelotazo, i el govern de torn , riu les gràcies de tipus com aquest, tipus amb aires de grandesa ( Gil y Gil, el pocero, Julián Muñoz i els recents casos de corrupció...)
El futbol, sempre ha sigut quelcom més que un esport on juguen onze contra onze, i els clubs, són quelcom més que un simple club espotiu, sobretot els grans clubs europeus , son allò on la societat , potser en algun moment s'ha tingut que emmirallar, llavors , quin missatge podem trobar davant aquesta despesa desmesurada de diners, on només importa vendre , vendre i vendre.?

La societat donarà pas a una serie de gent jove, només tindrà el propòpist de jugar al futbol , per poder ser fitxat per aquestos grans del futbol, que pagen milions a joves de 20 anyets, i que no els ha calgut obrir un llibre en la seva vida, perque desde els 16 anys ja estaven cobrant, però i els que es quedaràn per el camí? que farà la societat d'aquesta gent ? o millor dit què esta fent?
Tant de bó , es poguessin destinar aquestos milions en coses més properes a tots, tant de bó , vingués un mesenes que volgués arreglar el país amb l'impetu d'aquest senyor, tant de bó existissin els Florentinos de la fam, els Florentinos de les infraestructures, els Florentinos... a la fí, que voguessin solvetar qualsevol problema proper a tots.

7 Comments

Babunski @ dissabte, 13 de juny, 2009

Sí, sí... ja sé que em diràs que sempre parlo del mateix. Però el Barça és un farsant. Molt logotip d'UNICEF i molta tonteria i després fa malbé tot el futbol base català.

Enlloc de tirar els diners en UNICEF (com la majoria d'oenagés, no és gens clara)... què tal aniria destinar els quartets en fomentar el futbol base de Catalunya enlloc d'aniquilar-lo?

Albert @ dissabte, 13 de juny, 2009

home, jo no crec que sigui llençar els calers col-laborar d'aquesta forma amb unicef, i potser hi ha coses més importants que el fútbol base català, que per cert hi ha molt mamoneo , com a tot ....
Per tant , no estic gens d'acord en l ateva critica amb el barça sobre aquest aspecte.
Podem parlar de moltes coses que ha fet malament el barça , i que amb el futbol lleidatà encara més, però crec que estàs criticant la millor acció que ha fet el barça mai.

Ferran Porta @ diumenge, 14 de juny, 2009

El cas dels 94M€ per aquest futbolista és molt gros, una prova més (i en portem 250.000 com a mínim!) que vivim en un món corromput. És així perquè, futbolistes que "valen" milions a banda, també existeixen estats que comercien amb armes, empresaris que s'aprofiten de treballadors sense recursos i els llencen el braç a les escombraries, pisos que es venen a preus estratosfèrics perquè algú pugui jubilar-se als 40...

L'exemple del C. Ronaldo és un més (cridaner, això sí, per la quantitat), però un més de tota la merda que hauriem de netejar.

zel @ diumenge, 14 de juny, 2009

Si hi ha gent que posa preu a la seva vida, doncs hi ha burros que li paguen, no ens hem pas d'amoïnar...el problema rau en com nosaltres no fem ni diguem res. És que ho consentim tot!

Albert @ diumenge, 14 de juny, 2009

societat aquesta la que vivim, que no té valors, error, de fet ni té un, els diners, i si s'ha de passar per damunt de la gent és fa i prou...però què hi podem fer?????..els politics no ens serveixen, el sistema falla, i noslatres som simples peces en aquest joc....

0 @ dimarts, 16 de juny, 2009

Hola Albert i co.

A veure. En la meva humil opinió, jo crec que el que es realment escandalós es la "Llei Beckham". M'explico: C.Ronaldo pagará com si fos un pobre gràcies a aquesta, quan jugadors com Xavi (Sabi com li diuen a Espanya) estan tributant al 43%.

Ningú en parla d'això. Us cegueu pels 94 milions d'euros, que si el Florentino es impotent bla bla però i això? Ei, que una retenció del 43% d'aquests 94 milions són molts diners en impostos que van bé per pagar pensions, sanitat, medicaments...

I si "la Caixa" presta 250 milions al Real Madrid CF ella sabrà el que fa. Per cert, el Santander es qui ha concedit més crèdits ICO que "La Caixa" (dada important).

Albert @ dijous, 18 de juny, 2009

això dels impostos ja ho havia pensat, epppp, però de la seva fitxa i no pas del 94 milions del traspàs...., que aquesta ès una transacció entre dos empreses, i com serà anglesa la benficiaria, exclosa d'iva....

Generated Image