La fi d'esquerra, l'inici de la independència

dissabte, d’abril 18, 2009, Posted by Albert, 16 Comments


A cop calent, sembla que en Carretero trira pel dret, i ben fet que fà, encara que no sóc del paré de radicalitzar les coses, si tinc clara una cosa, vull l'indepèndencia del meu país, i Esquerra, la qual sóc militant ,no em dona aquesta possiblitat.
Els dirigents d'Esquerra que estan al govern, s'han instal-lat amb la comoditat de convertir-se en burucràtes al servei d'Espanya , sense manies, això sí, quan s'han de buscar vots, trobem la paraula indepedència, que això ven més.
Poder eternitzar en el debat si independència sí o independència no, però tampoc sen's ha sapigut vendre un federalisme real i eficaç, i sempre he cregut que Esquerra, havia de liderar aquest debat sobre un sí.
Avui han obert les portes a Carretero per buscar un altre espai, l'espai de la independència, i potser és l'hora de fer-ho, obrint les portes a aquest senyor, ens estàn obrin les portes a molts i molts militants que si que creiem en la independència, aquesta que Esquerra avui rebutja.


16 Comments

Ferran Porta @ dissabte, 18 d’abril, 2009

ERC se l'està jugant. El meu expartit m'ha decebut tant, però tant... Em nego a tornar a votar ERC mentre doni suport als mateixos socialistes que ens estan donant pel sac des de Madrid, dia sí dia també.

És francament fotut, el moment que ens toca viure als independentistes d'esquerres, veient en què s'ha convertit el nostre partit :-(

Albert @ dissabte, 18 d’abril, 2009

I què hem de fer Ferran ?¿? votar a ciu...?¿?¿ jo m'estic plantejant moltes coses, però tinc clar que no puc votar a erc, pq tal i com tu dius no podem doblegar-nos de nou al sociales venut, ens estàn donant pel sac i ben donats i ningú ens està defensant, ningú mira pels interessos de catalunya, a aquesta colla de burocrates només els interessa la seva carrera politica....què fem company...emigrem..??.ens despolititzem¿?¿¿...la guerra?¿?¿

Ferran Porta @ diumenge, 19 d’abril, 2009

Jo, francament, votaré Convergència. No perquè em faci trempar, sinó perquè juntament amb ERC és l'únic partit català sense vinculació amb cap partit espanyol. L'opció "no votar" no la contemplo, i no sé de cap altre partit que, eventualment, pugui treballar per Catalunya des d'una posició de certa força.

Quin panorama, noi! :(

Babunski @ diumenge, 19 d’abril, 2009

Jo votaré ERC perquè és el partit que més em convenç... com un mal menor.

De totes formes Albert, coneixent la meva simpatia cap a les idees del dr Carretero pensoq ue aquest cop s'equivoca. Les divisions en l'independentisme sempre acaben fent mal propi. Cal canviar el partit, però des de dins.

enric @ diumenge, 19 d’abril, 2009

No passa res per no votar en alguna ocasió. No compateixo la necessitat imperiosa de votar per collons. Si no hi ha cap partit que en aquest moment faci patxoca, doncs no es vota i punt.
No obstant, crec que avui per avui, esquerra és l'únic partit que aposta clarament per la independència, encara que hi hagi algun dirigent que s'apoltroni.

zel @ diumenge, 19 d’abril, 2009

Doncs jo no votaré ni ERC ni CIU, ni pensar-ho a veure si el carretero ens dóna alguna alegria, perquè dels d'ERC n'estic tipa i cuita i els de CIU, ni en pintura, em sap greu, però aquests han sigut sempre els primers de vendre's, sent només d'aquí, com són...

Salvador @ diumenge, 19 d’abril, 2009

Albert, gracies pel teu co,entqri. T'escric des de França on estic en un petit viatge a la Camarga. El teclat es boig i diferent, perdona els errors.
M'agrada el teu bloc, veig que ets de la brancq independentista i jo ta,be, que ja tinc 68 anys, crec que es la unicq solucio que ens queda. Hem de sortir d'Espnya tant aviat com es pugui.
Salut

Albert @ diumenge, 19 d’abril, 2009

Ferran: Buff, votar a CIU per mi seria massa, no sé que fer la veritat, el no votar , igual que tu, no entra als meus ideals...

Babunski: ara ho dius tu, com a mal menor..això no hauria de ser així ,avotem als menys dolent, això és un desastre....

Enric: sempre he votat, ho trobo de necessitat i higiene democràtic, encara q després els partits fan el fan, i relament hi ha cops que penses...no cal votar...

Zel: hauria d'existir un partit que aposti per la independencia, clara i obertament i que n se'l vinculi massa a joventuts una mica radicals....no creus ?¿

Salvador, espero que vagi el viatge, i lo de sortir d'espanya i estar per frança , té alguna relació?¿¿

salut i república a tots companys i companyes

GOS GÀNGUIL @ dilluns, 20 d’abril, 2009

Companys i companyes, crec que hauriem de deixar-nos d´una punyetera vegada de parlar que si dretes, que si esquerres...Els catalans hem caigut en el parany espanyol de dividr-nos per l´ideologia. El Dr.Carretero ho ha vist clar de fa temps, hem de vertebrar un autèntix eix nacional, transversal ideològicament per lluitar tots plegats per la llibertat de la nostra Nació. Espero poder votar una opció clarament independentista a les properes eleccions, ja que E ho ha deixat de ser entregant el nostre Govern als espanyols.
Salut i Pàtria!!

Carquinyol @ dilluns, 20 d’abril, 2009

El pitjor de tot, el pitjor que ha fet Esquerra ha estat trencar l'il·lusió de tots aquells que li donàvem suport i que veritablement volem la independència i no poltrones. Ara estem orfes, no hi ha referents (almenys a nivell parlamentari) i, francament, els d'Esquerra haurien de refer molt el seu discurs i trencar les seves aliances per a que tornés a confiar en ells.

Espero de tot cor que ho fos, o com a mal menor que aparegui algun altre partit que de veritat aposti per la independència sense embuts i sense tecnicismes diplomàtics.

I se'ns acaba el temps...

0 @ dilluns, 20 d’abril, 2009

Seré breu: Estem davant d'un altre Colom. M'equivoco? No ho se, igual si, però tinc la sensació d'haver vist aquesta pel·lícula altres vegades (i casualment, amb el mateix guió però distints personatges).

Si voteu o no, com vulgueu, però fer-vos un recordatori sobre la regla d'Hondt. Amb una gran abstenció dels votants d'Esquerra s'aconseguirà que CiU i PSC augmentin el seu nombre d'escons.

Salut a tots i recordeu aquesta frase: "1 any en política es molt de temps"

L'Ignorant Mig-Ocre @ dimarts, 21 d’abril, 2009

Ràimon.
Comparar Colom amb en Carretero, es molt............ comparar. Són casos força diferents.
Per altre banda, he flipat molt amb la demagògia del periodisme del suposat paradís català.

Salutacions i independència.

Albert @ dimarts, 21 d’abril, 2009

Gos gàngil: correcte, esperem que aquesta opció independentista, sigui seria i eficaç....

Carquinyoli, anem per la linia, penso com tu, però com dic, hem de esperar una opció bona

raimon: amb aquest divorci , penso que no s'ha de fer soroll, i que esquerra tampoc ser la dolenta de la peli, però hem d'evitar que carretero comenci a llançar trastos a tot deu, que crec que aquest home va per linia aquesta...esperarem...

Josep: mmmm, no pensis, aqui estic amb raimon, i espero equivorcar-me, però seria una mica la resposta que li he donat a Raimon...

moltes gràcies pels vostres comentaris...

locarles @ dimarts, 21 d’abril, 2009

El que està clar és que quan els polítics toquen cuixa aquests per inèrcia del Loctite s'apeguen a les seves cadires i s'allunyen de la voluntat dels seus votants.

Acabo de tenir un Déjà vu. No recordeu com va acabar tot el tema del PI (Partit per la Independència)?

Albert @ dimarts, 21 d’abril, 2009

Egocentrisme dels dirigents d'esquerra seria si tot acabés com el tema de PI, encara que el tema és semblant, però amb personatges molt diferents...la rahola i el colom, és creien els deus del catalanisme.....i mirate'ls ara.

Tresinores @ dimecres, 22 d’abril, 2009

Als que diuen que no l'encerta, que cal treballar des de dins... EM sembla que ja han obert la porta, i molt explicitament,

Generated Image