Enquesta

dissabte, de febrer 07, 2009, Posted by Albert, 5 Comments

Donades les esperpéntiques declaracions i accions d'alguns dels nostres ineptes governants, us proposo una enquesta per veure que penseu al respecte...

Com podreu observar , els de la llista són autèntiques estrelles, m'he deixat molts al tinter, sobretot del govern català, però aquesta ja és una altre història.

Gràcies per la vostra col-laboració

5 Comments

Anònim @ dissabte, 07 de febrer, 2009

Uff, uff, te'n deixes molts aquí a Espanya i Catalunya, no?

0 @ dissabte, 07 de febrer, 2009

De la teva llista, encara que "Espe" mereix els seus honors a l'igual que George Walker Bush (sembla que pitjor que Richard M. Nixon), voto a "El padrí" (Silvio Berlusconi).

Martín L. @ dissabte, 07 de febrer, 2009

Ondia manela! que difícil ens ho fiques!... dir quin ha estat el pitxor sense barrejar sentiments personals és molt difícil, cada qual té els seus motius, tot i que els de l'Espe pel que fa a nosaltres, tant sol fan pena: and the winner is... Bush, per inventar-se lleis per esquivar els Drets Humans tot dient que els "enemics combatents" poden ser torturats tot tancant-los a Guantànamo, ( i molta sort van tenir els d'ETA per no poder ser vinculats de cap de les maneres als atemptats del 11-M... ).

Babunski @ diumenge, 08 de febrer, 2009

Jo he votat l'Esperanza Aguirre perquè és la que més recorda a l'inepte del Joan Saura, que per mi és el pijor governant de la història de la humanitat. I fins i tot d'abans d ela humanitat i tot!

Albert @ diumenge, 08 de febrer, 2009

Bones companys, tal i com he dit es molt dificil ficar en una llista curta als governants ineptes, ja que la gran majoria ho són, però he volgut ficar en aquesta llista , els casos mes espectaculars , de dirigents , que quan surten a la tele i els sent sparlar , si mes no a mi, em fa venir...bé ja m'enteneu.
N'hi manquen molts, de mes o menys conegus, locals, o d'altres països més llunyans...en fi..politics

Generated Image