Tallar l'aixeta....

dijous, de gener 08, 2009, Posted by Albert, 2 Comments

El que estàn fent els governs de Rússia i Ucraïna, amb la gestió del gas, en poques paraules, és riure's del món, en aquest cas d'Europa, i aquesta li riu la gràcia.
Que en plena onada de fred siberiana, molts països, milers d'empreses, milions de llars , no disposin de gas , és poc més que vergonyòs, patètic i lamentable.
Per exemples , Sèrbia obté els 100% dels seu gas de Rússia, gairebé el mateix cas que Eslovàquia, Bulgària, i així uns quants països.
És la desgràcia de dependre de governs febles democràticament, on és barregen un munt d'interessos , jocs bruts i patranyes d'aquesta mena.
Esperpèntica , per variar , també la resposta de la UE, com sempre sense cap mena de actitud forta ni vetllant pels interessos propis, amb l'agravant que aquest episodi ja és va perpetuar al 2006, per tant podríem dir que no s'ha solventat res de res amb la darrera crisi energètica, i deixem sense cap mena de sanció a Rússia i Ucraïna.
Continuo preguntant-me , de què serveixen les altes institucions com la UE, l'ONU..., si en crisis humanitàries, o de gestió , l'únic que són capaces és d'organitzar reunions i pagar viatges i dietes d'alts mandataris, si després són incapaces de fer absolutament res ni solucionar dignament cap mena de conflicte...Quin món...

2 Comments

Carquinyol @ divendres, 09 de gener, 2009

Això és el que passa quan s'aposta de forma continuada per uns mitjans energètics aliens. Potser seria l'ocasió per començar a potenciar fons d'energia pròpies i alternatives de forma que es pugui minimitzar el que passa quan els que tallen el bacallà et deixen amb el cul a l'aire.

Albert @ divendres, 09 de gener, 2009

això mateix s'hauria de fer, és apostar per energies alternatives, que les hi ha , i ja fa anys i panys que estàn desenvolupades, el que passa és el de sempre hi ha uns imperis, que és mouen amb aquest negoci, i ara no toca desfer-los, ja ja arribaràn aquestos dies, ja ...i coses com aquestes , tal com dius són les que ens han de fer reumiar-ho seriosament.
Salutacions

Generated Image