Ja tenim candidat: Oriol Junqueras

dimarts, de gener 27, 2009, Posted by Albert, 8 Comments


ERC, ha comunicat que el candidat per les Europees, serà el Sr. Oriol Junqueras. Personatge mig-mediàtic , que m'agrada força, donat els seus coneixements d'Història Catalana , evidentment com a professor que n'és, i les seves col-laboracions a diferents medis de comunicació, han sigut força interessants, sobre tot, el programa que va fer amb en Toni Soler, el Favorit, concurs on es triava al personatge històric Català, i que va guanyar , per cert , Jaume I el conqueridor.

Es disputarà, per tant, amb el Sr. Tremosa de Convergència, el vot independentista o catalanista, o tots dos.En un temps que la Europa, és un fiasco, que no se la creu ningú, els partits polítics, estan fent campanyes per reforçar als seus candidats europeus.

Esperem que els candidats Catalans que surtin , siguin mereixedors del càrrec i sàpiguen el que implica representar Catalunya al parlament Europeu, el qual , recordem, el Català no és llengua Oficial.

8 Comments

Ferran Porta @ dimecres, 28 de gener, 2009

El meu dilema saps quin és? Que m'agraden els dos candidats catalans: en Junqueras (a qui havia seguit força per la ràdio) i en Tremosa, que és també molt respectable en el seu àmbit. En qualsevol cas, dos bons candidats és millor que dos candidats "patates". Felicitem-nos-en!

Albert @ dissabte, 31 de gener, 2009

Bé, però ens hem de decidir per l'opció que apropi millor catalaunya a europa, jo personalment crec que l'opció d'esquerra és la correcta i va amb la nostra linia politica...(som independentistes) la de ciu, és veu que a europa volen ser també independentists.....bueno, doncs vale....

Anònim @ diumenge, 01 de febrer, 2009

El Tremosa anirà segur a Europa, ERC com que té menys vots que CIU, ho pot tenir més complicat.

Per tant, si dubtem entre un i l´altre i volem que hi vagin els 2, hem de votar Junqueras.

Albert @ dilluns, 02 de febrer, 2009

Si, aquesta és l'opció, esperem que els catalans sapiguin observar tot això, i tinguem un digne representant...
Salut

Manel Escribà @ dimarts, 03 de febrer, 2009

El meu punt de vista és una mica més indisciplinat, si ho voleu veure així.
Per mi Oriol Junqueras és un candidat amb molta força del que n'espero molt, tot i que val a dir que no tindrà recursos, però estic convençut que anirà a Brussel·les a posar Catalunya al mapa d'Europa. Podem dir el mateix de Tremosa?

Albert @ dimarts, 03 de febrer, 2009

Hola MAnel, per això , no conec gaire la gestió del tremosa, però si potser una mica a l'oriol, el plantejament que s'han de fer , es que desde Europa s'entengui a catalunya, ja que desde espanya no es vol fer ,

Manel Escribà @ dimecres, 04 de febrer, 2009

Hola de nou Albert, sincerament jo tampoc conec massa a Tremosa ni el seu currículum, però algú que el primer que diu al ser escollit candidat és que 'a Europa no s'ha d'anar a dir res de temes com la independència, que això s'ha de demanar a Madrid', aquesta persona, no em genera cap confiança.

Albert @ dijous, 05 de febrer, 2009

Manel, home la veritat, segons coemntes doncs, no , pq jo penso totalement al contrari, la independencia no es conseguirà via madrid precisament, primer l'hem de tenir clar nosaltres i despres hauriem de fer-la nostra internacionalent.....no?¿?¡

Generated Image