Els poder per damunt de tot i de tots ?

dissabte, de novembre 29, 2008, Posted by Albert, 6 Comments


Darrerament estem observant pàlids i perplexos, com l'estament polític, judicial, policial, el poder vaja , vol trepitjar de forma inexplicable, les lleís , sentències i normes habituals de convivència.
Jutges que es volen saltar controls d'alcoholèmia, policíes torturadors i maltractadors, funcionaris corruptes , que és mofen de la població cobrant quantitats vergonyoses per explicar com van robar al poble, en fí , un cúmul de circumstàncies que fan d'aquest país , una mofa d'ell mateix.
El més indignant de tot això, que ja ho és prou , són les declaracions de dirigents polítics i amb càrrecs d'alta rellevància , defensant actituds poc o gens ètiques dels seus subordiants.
En aquest cas , i per ser una rellevància per el seu càrrec, l'ex-consellera d'interior i ara de Justícia, Montserrat Tura, en valorar la sentència pel cas de les tortures del sis mossos d'esquadra , fets que van passar quan la consellera era la màxima responsable d’Interior. És per aquest motiu que Tura va afirmar que la sentència “em colpeix especialment”.La consellera va explicar que coneix molt bé els policies que han estat condemnats, dels quals va parlar en termes molt elogiosos: “Treballaven en una època molt difícil i van fer una tasca extraordinària”.La responsable de Justícia va manifestar la seva alegria per l’anunci fet per la conselleria d’Interior de presentar un recurs a la sentència davant el Tribunal Suprem.També va tindre paraules sobre la suposada filtració interessada sobre el jutge que es va negar a passar un control d'alcohlèmia, i va demanar discreció.
No puc compendre, que dirigents de cossos policials defensin amb els ulls clucs, actituds perverses, inadequades i vergonyoses, dels que es fan dir , defensors de la lleis, que passaria si els professors maltractesin sistematicament als alumnes que tenen comportaments incorrectes ,( per cert , situació actual) creieu que sortiria el conseller a defensar als professorat, seria lògica aquesta actitut ?¿?
Tot el contrari, els consellers de torn, haurien de sortir recriminant aquest actitud, i fer entendre al poble, que Catalunya , no vol a aquesta mena de policia i per tant desitjar que els caigui tot el pes de la llei amb la màxima duresa i evidentment , l'explulsió inmediata i definitiva dels mossos, i no pas cautelar i com desitjant que tornin aviat al cos, aquestos torturadors.
Demanaria , doncs , als dirigents, que siguin més professionals i cuidin més al seu país, que és de fet qui paga, i encomptes de fer del seu càrrec, un lloc on el seus "compadres" poden fer i desfer allò que desitgin, tinguin actituds del càrrec que desenvolupen.
No volem que la gent despreciï també a la seva policía, cosa que passa actualment.





6 Comments

Ferran Porta @ dissabte, 29 de novembre, 2008

Albert, no puc afegir res més al que comentes. Hi estic totalment d'acord.

Carquinyol @ dissabte, 29 de novembre, 2008

Si vols defensar a un cos de policia i als seus membres, el que interessa es denunciar clarament allò que s'ha fet malament. Això no resta cap valor a la feina dels bons professionals i els permetrà defensar-se millor de les acusacions injustes, que també hi ha d'aquestes !!

Agnès Setrill. @ dissabte, 29 de novembre, 2008

Aquesta es la solució.Però no em negareu, que la Tura es "mulla"!

Babunski @ diumenge, 30 de novembre, 2008

La meva confiança amb la policia és nul·la. Però amb qualsevol tipus de policia. Acostumen a ser molt valents amb els febles, però molt porucs amb els perillosos.

zel @ diumenge, 30 de novembre, 2008

Sembla un malson, i el tenim aquí, ja fa dies que dic que vénen mals temps, i van venint...quina pena, a voltes, em sembla que l'únic possible és la rebelió, conxo!

Manel Escribà @ dilluns, 01 de desembre, 2008

Això sempre ha passat i sempre passarà. Només que, a vegades, hi ha qui destapa la caixa de Pandora (que és el que s'ha de fer), però de ben segur que no trigaran gaire a tornar-se a tapar els vegonyes els uns als altres... com s'ha fet sempre, vaja.

Generated Image