Crisis mediàtica

dimecres, de juliol 16, 2008, Posted by Albert, 7 Comments


Ara sembla que diuen que estem en crisi, però les botigues a tope, les agències de viatges no donen l'abast, la gent fent cues quilométriques per adquirir un Iphone ( encara que la majoria de la gent fa uns mesos no sabien ni el que era ) , en fi , ara toca crisi.
Esta clar que aquestes crisis , a mi em fan gràcia, ja que "cauen" les grans empreses o fan "restruturació de personal", però els propietaris o fundadors d'aquestes empreses, no patim, que no responen mai amb el seu patrimoni personal o familiar , la solució , fer fóra uns centenars de treballadors , i solucionat, o deslocalitzem l'empresa i ens anem a fabricar o contruïr a Rumanía.

Quan un país és mou al ritme d'un sector tant especulatiu, miserable i farcit de lladres com el inmobiliari i construcció, es dona joc a que estiguin succeint coses d'aquestes, que els que és van omplir les butxaques de milions d'Euros ara estiguin reclamant al govern de torn , solucions i subvencions, vergonyòs.
Aquestos dies es parla de Martinsa-Fadesa, qui és pot creure la fallida de Martinsa, quan al balanç del 2007 , donava uns guanys de 119 milions d'Euros.

És la trista història de l'economia empresarial d'aquest país, amb una permisivitat i un "fer la vista grossa", que riute'n tu dels països bananeros o subdesemvolupats.

7 Comments

ferran @ divendres, 18 de juliol, 2008

En això consisteix el capitalisme. Els beneficis se'ls emporten uns quants (cada cop menys) i les pèrdues les paguem entre tots.

Com a invent, és com a poc enginyós.

zel @ dissabte, 19 de juliol, 2008

Cap més paraula que vergonyòs, perquè jo crec que el veritable problema és que pleguen perquè ja no guanyen tant com guantaven, i no fos cas que perdessin res...Miserables...

zel @ diumenge, 20 de juliol, 2008

Si és justament això, el que passa és que els tenen ben guardats i no els volen arriscar, ni un cèntim, ells aniran vivint igual de bé i els treballadors a can Pistraus.
Salut!

Martín L. @ dimecres, 23 de juliol, 2008

El més trist de tot plegat son l'evasió de divises; la quantitat de diners que surten dia a dia del nostre país i s'en van a Andorra, Liechtenstein o algun que altre paradís fiscal; o els diners que surten de les grans immobiliàries amb l'excusa d'invertir en terrenys en altres països... i si fóssim independents, amb quins impostos mantindríem el nostre petit país si als que els hi toca pagar els guarden fora?... es miri com es miri, els pobres obrers (funcionaris inclosos, que per molt que s'ho creguin no son cap "superraça") sempre som els grans p....ejats.

Murphy @ divendres, 01 d’agost, 2008

I la majoria de mortals seguim patint per arribar a finals de mes...

0 @ dissabte, 02 d’agost, 2008

Compte Albert perquè de vegades les coses no semblen el que aparenten.

Primer, totes les crisi que s'han donat al llarg de la història econòmica moderna-contemporània han tingut moments fluctuants. Això es, cau, sembla que recuperi, torna a caure... i així fins que finalment s'estimba de mala manera.

Segon, la gent encara no ha sofert la part cruel d'aquest desacceleració econòmica. Aquesta part la veurem a partir del 2009-2010 (pensa que encara hi ha obres que s'executen; el problema serà que cost públic tindrà el crear treball mitjançant el capital públic i si aquest podrà absorbir als desocupats del sector constructiu privat).

Amb el qual, esta bé que denunciïs aquesta "hipocresia", però tingues en compte que quan hi ha una crisi així, afecta tant al pobre com al ric, però a qui més es a la classe mitja.

Salut i escriu més home, que tens el bloc una mica mort!

Babunski @ dissabte, 09 d’agost, 2008

Doncs ja han començat i donde dije digo digo diego i ja ningú s'enrecorda de les òsties dels Tibetans... així de gros és lo món.

I els que es recorden, els jutges espanyols, no se'n recorden de les garrotades que vam rebre els independentistes catalans l'any 1992. I parlo en primera persona perquè jo la vaig rebre estant al Pont Vell.

Generated Image