Corrupció a Miami

dilluns, de maig 12, 2008, Posted by Albert, 2 Comments


Aquestos dies s'està reposant els millors capítols de la famosa sèrie ...als telenotícies...que bé!!!. Bé, jo torno a lo meu, a lo que m'indigna, i en aquest el cas, el tema del poble, de Coslada, la seva policia Municipal, bé per dir-li d'alguna forma, perquè no deixen de ser una panda de matons. Han atemorit, maltractat, humiliat, perseguit, torturat, extorquit al poble durant 22 anys, amb un senyor, anomenat Ginés Jiménez Buendía, que era el cap de la policia, personatge aquest , indigne i mafiós i que feia i desfeia el que volia, era el Sheriff.(democràcia ¿?¿?).
El tema està agafant una dinàmica molt activa en aquest aspecte, casos de corrupció espectaculars, trames de especulacions urbanístiques, on els alcaldes de torn i els seus col-laboradors són una panda de mafiosos , que utilitzen al poble, els seus recursos i els seu habitants com si fossin una propietat seva. Però quan, el governs, pendràn aquest tema seriosament, quan ?¿?.
Però el més greu de tot això no són aquestos casos, que ja coneixem , si no els que s'estan, començant a veure ara, i els que no sabem i potser mai sabrem.
Penso que és deixen massa llibertats als Ajuntaments, està clar que ciutats com Barcelona, Madrid, o ciutats molt més petites com Lleida o Mataró, tenen prou recursos i gent preparada per portat certs temes, però els pobles petits o de de menys de 5.000 habitants, a qui deixem decidir els temes urbanístics ?¿? Doncs a gent que són del poble de tota la vida des de fa moltes generacions i resulta que la meitat dels terrenys del poble o molts d'aquestos són seus o de la família, i que passa ?¿? que aquestos senyors un dia els fan regidors d'urbanisme o batlles i controlen la gestió urbanística, i ves per on , comencem amb re-qualificacions per aquí, ara fem un polígon per allà, i anem fent, com resulta que no hi ha manera de moure a aquesta gent de la cadira, i com democràticament guanyen eleccions, no es pot fer res, però és correcte això ?¿? és lícit ?¿?. Us sona això, segur que al vostre poble, n'hi d'aquestos.
Penso que certs ajuntaments, haurien d'estar controlats per Diputacions, si més no en afers , urbanístics i econòmics, per evitar temptacions o simplement gestions errònies per gent no qualificada.
Esperem doncs, mà dura a la corrupció de funcionaris estatals, autonòmics i locals, s'haurien de començar a donar sentències dures i exemplars , perquè estan jugant amb els nostre euros.
No us perdeu els propers càpitols de corrupció en Miami* , a qualsevol telenotícies.
Salut i dignitat !!!!!!!!
*Digués-li Miami, Coslada, Marbella, Salou o Alpicat....

2 Comments

locarles @ dilluns, 12 de maig, 2008

El que cal és més honradesa política i ètica social. Per què quan un polític toca cuixa li costa tant de deixar la cadira? Que busquen realment i quins són els seus principals objectius? No hi a dubte que cada vegada hi ha més gent que dimiteix a l’hora de dipositar el seu vot a les urnes. Que estan fent els nostres dirigents per solucionar-ho? Molt bla, bla, bla... i en definitiva pocs resultats.

Salut

Albert @ dimecres, 14 de maig, 2008

Hola Carles, està clarissim que això fa que la gent s'allunyi de la politica, però penso que això ens hauria de fer reaccionar més i demanar més responsabilitats, i després exercir el nostre dret a vot, i canviar les coses.

Generated Image