Sobre el nostre aeroport, Alguaire-Lleida

dilluns, de febrer 04, 2008, Posted by Albert, One Comment


Es per a tots el lleidatans , un orgull,... poder gaudir en un futur d'una infraestructura tant important com és un aeroport, i veure com a poc a poc, després de moltes dècades, comencem a tindre unes infraestructures més adients al segle que ens pertoca, però encara fa falta molta inversió i molts anys, per exemple , sembla mentira que desde les terres de Lleida, no tinguem una autovia , per accedir al camp de tarragona ( Valls-Reus-Salou-Tarragona).
Però bé , com deia , el tema del aeroport, que se'ns ha venut com una gran eina de comunicació i que potenciarà les nostres terres, el mateix que van dir de l'AVE, tindria que ser gairebé una realitat , tal i com diu la plana web de la Generalitat que per l'any 2008, seria operatiu.
Doncs bé, diumenge passat , amb ganes de gairebé veure avions, torres de control, em vaig atansar al nostre aeroport.
No sóc expert en infraestructures, ni ingenier, però segons vaig veure, aquest any , no veurem l'aeroport , i no sé si per al 2009, el veurem, bé suposo que pot ser si, a mitges com sempre, sense torre de control, o la meitat de les pistes asfaltades.
Us mostro aquestes fotos , on en teoria una gran esplanada de fang , això si , llisa, i marcada , seria una de les pistes , no he vist , ni les infrastructures de proximitat , carreteres, accessos...ni edificis, per això i com a opinió personal, penso que al 2008 NO TINDREM AEROPORT.

One Comment

Anònim @ dimecres, 02 d’abril, 2008

es per tots els lleidatans un orgull?
Parlar en nom de tots els lleidatans és com a mínim agosarat. No tot és positiu, que tinguem un aeroport no vol dir que funcioni. El de Girona a tardat + de 10 anys en funcionar i pesar de tindre una ubicació molt millor.
A part, un dels pocs espais agraris de secà verges, i un paisatge realment espectacular, deixarà de serho garcies a l'aeroport i l'autovia.
A part resulta que hi ha gent que viu sota la trajectoria d'aterratge dels avions, i que no crec que se sentin gaire orgullosos dormint a ple estiu amb les finestres tancades i taps a les orelles.

Generated Image