Plou sobre mullat

dijous, de gener 14, 2010, Posted by Albert, 4 Comments


Hi ha vegades que et vols queixar de tot, i de tots, d'aquell polític incompetent, d'aquell estatut que no que volen aprovar, d'aquests espanyols que ens volen fer la vida impossible,d'aquella multa injusta... però t'adones que tot és molt superficial, perquè a la fí, tots , qui menys qui menys, podem viure d'una manera digna, i t'adones desgràciadament d'això quan succeeixen desastres, tragèdies com la de Haití.

Les tragèdies venen mesurades , desgraciadament, per cadàvers, però no tots valen igual, 2.000 novaiorquesos morts , valen molt més que 200.000 asiàtics morts per un tsunami, i per descomptat que 100.000 haitians morts en un terratrèmol.

Li donarem l'importància relativa que ha de tenir, durant uns dies, però qui se'n recorda dels damnificats del tsunami ?? doncs ara passarà el mateix amb els Haitians.

Sempre hi ha algú, més dèbil, amb més gana, amb més necessitats que nosaltres, i som incapaços de donar la mà, com ara està passant a Vic, que també ja molesten els immigrants.
Ara resulta que la mà d'obra barata dels immigrants no és necessària, ara que no hi ha empresaris corruptes i explotadors per poder-los explotar, ara no els volem ni per els nostres carrers "purulant".Els mateixos que els governants que rebien amb alegria als empresaris perquè construïen i per tant portaven diners a les caixes municipals, calers, tot sigui dit, que com sempre mal gestionats , ara ja no hi queda ni per pagar la llum, una autèntica vergonya.
Com sempre dic , estem governats per polítics , i no per persones professionals.

Aquest món no funciona.

4 Comments

Ferran @ diumenge, 17 de gener, 2010

"Aquest món no funciona", tens raó. Ser-ne conscient és una autèntica merda, encara ho fa tot més difícil.

Albert @ diumenge, 17 de gener, 2010

Bones Ferran, i a mida que vas veient el que passa a Port-au-prince, encara pitjor, amb la de riquesa i dolars que hi ha al mon, la gent barallant-se per una mica de pa i aigua....quina merda..... !!!! , i ara tothom demana diners per Haití, i qui ens assegura que arriben a lloc els diners, qui s'en fia d'enviar diners, tu et fies de les institucions , bancs i d'altres que demanen diners per Haití ?¿?¿

Ferran @ diumenge, 21 de febrer, 2010

He tornat tard, però més val tard que mai, diuen...

Jo me'n refio, sí. Me'n vull refiar. Vaig fer dues aportacions, a dues organitzacions que, en fi, vull pensar que fan servir els diners per allò que tots esperem.

Sí, de Millets n'hi ha a tot arreu, però hi ha moltíssimes més persones que Millets, Albert. Sense el nostre suport, elles no poden fer res, i els "dèbils" seguiran patint.

El món no funciona, però moltes persones, sí.

Salutacions des de Berlin.

Albert @ diumenge, 21 de febrer, 2010

bones companys, tens raó, les institucions no funcionen ,però les persones, si, m'alegro de veure que gent com tu, fa una passa mes , una passa per endavant de les institucions.