En un moment donat.

dilluns, de novembre 09, 2009, Posted by Albert, 10 Comments


Qui és aquest xicot que surt amb el Cruyff ??? , o qui és home que surt amb l'Albert???.
Doncs aprofito ara el "momento Cruyff" per pujar-vos una foto en la qual surto amb ell.Si ja ho sé una mica de narcisisme al Bloc, ehh, que és la primera vegada que fico una foto meva, no ho tornaré a fer, però mira , m'ha vingut per aquesta.

Aprofito la vinantesa, per opinar sobre el nou seleccionador català.
No sóc una apasionat ni fan, de les persones , però he de reconèixer el molt que ha fet Cruyff per el futbol ofensiu en general i al Barça en concret, i penso que tots som una mica admiradors d'ell, ( els que gaudim del bon fútbol).

L'oportunitat que se'ns brinda als Catalans amb la nostra selecció i la contractació d'en Johan Cruyff, potser és única i irrepetible, en Cruyff, en agradi o no , és i serà un referent.
Mou masses allà on va ( ho puc assegurar, donat que per motius laborals em coincidit, d'aqui la foto).
La nostra selecció , per desgràcia és de costellada, de partidet de casats contra solters, de bombers d'aquí contra els bombers d'allà.Ell és l'element que pot fer que un Bavarés , o un argentí o un tio desde Amsterdam, o Moscú, digui:
- Ay coi, els catalans tenen selecció pròpia ??
- Ahhh si , els catalans son aquells que no volen ser espanyols...curiós, curiós....

El debat de les seleccions és un altre, i està complicat, però potser en Cruyff ens pot ajudar un xic, a que la gent és fixi una mica en que hi ha una regió que vol una selecció pròpia, i que volem competir oficialment.
De moment , ara per ara tenim un altaveu més potent per cridar-ho:


10 Comments

Anònim @ dilluns, 09 de novembre, 2009

Malauradament, l'arribada del Johan Cruyff no ens farà oficials, tot continuarà, en aquest aspecte, igual. Ara be, en les properes convocatòries, segur que cap jugador es donarà de baixa. Tot un honor que t'entreni un dels millors de la història!

Martín L. @ dimarts, 10 de novembre, 2009

Eiiiiiii, com et conserves!....
Que són aquestos comentaris derrotistes? ni parlar-ne de ser poca cosa o ningú valorat!.
Escolteu, si els de Madrid es creuen els putos amos i el Alcorcón els hi va clavar 4, i nosaltres 6....
Doncs la Catalana és la millor selecció del món i els altres s'ho perden de no voler-la incloure amb la resta! que punyetes! el problema el tenen ells de no saber valorar el bon futbol, i punt.
I pel Johan, tots els meus respectes perquè amb el Barça ens ha donat moltes alegries, i amb la selecció Catalana farà el mateix; i com rectificar és de savis, i el Regne Unit en te tres, qui diu que En Johan no aconseguirà el que el vostre pessimisme i negativitat no aconsegueix?...
Com va dir un cap quadrat "siempre negativo, nunca positivo"... doncs a pensar positiu que al Barça aquesta pinya de positivitat li va influir per les 5 copes, ho creieu o no.
Salut, República i Selecció Catalana, au!

Manel Escribà @ dijous, 12 de novembre, 2009

Potser sigui el moment de començar a veure que si 'tot queda a casa' mai aconseguirem l'objectiu de l'oficialitat de les seleccions catalanes i és evident que una icona com és Johan Cruyff li donarà un valor mediàtic molt més important a nivell internacional del que s'ha aconseguit fins al moment. Ha de ser així, fent veure a l'exterior que volem una selecció oficial, perquè les mesures de pressió externes comencin a aflorar.

Senyor Merdevalista @ dilluns, 16 de novembre, 2009

Bones,

És veritat que en Cruyff potenciarà la imatge de la selecció catalana de futbol (desenganyem-nos, ni Pichi Alonso ni Pere Gratacós poden presumir del que pot presumir ell), però al tanto, que tot i les grans temporades que va donar com a jugador i com a entrenador del Barça, el cert és que els darrers anys que va entrenar aquí la va liar bastant. Compte amb l'ego i la influència d'aquest home, que ja fa anys que n'estem avisats.

Salut.

PD: I que parli català, que faci el favor. Total, si no parla bé ni el seu idioma, no sé quina vergonya ha de tenir! "Es un bromo u qué, Charly?"

Albert @ divendres, 20 de novembre, 2009

bones a tots, tot plegat és resumeix que aquest home no farà màgia, no conseguirem el nostre objectiu,com diun el Manel i l'Albert , però ficarà nom a la nostra selecció, que aquesta si és la nostra i no la roja..
Sr.Merdevalista...Lo del català, jo la veritat, hi ha cops que em fa mal la panxa sentint alguns com rebenten la nostra llengua, per tant no sé que dir-te...
Martin, gràcies pels teus comentaris.., ja veus fem el que podem, intento conservarme..je,je...

Babunski @ divendres, 20 de novembre, 2009

Però val la pena potenciar la imatge del país a qualsevol preu? No acceptem al Montilla tal com parla i fem el favor d'acceptar aquest pedant insuportable?
Si volem potenciar la imatge posem a Paris Hilton de president de la Generalitat i a Bernard Madoff de conseller d'economia. Serem mundialment famosos.

Jobove - Reus @ dimarts, 24 de novembre, 2009

un blog molt interessant, felicitats

Albert @ dilluns, 30 de novembre, 2009

babunsky, tal i com tenim el país, veig la teva aposta i doblo amb felix millet com a president d'ERC.

Gràcies Té la mà Maria

Ferran Porta @ dissabte, 05 de desembre, 2009

Caram!, jo era a Berlin celebrant l¡aniversari de la caiguda del Mur... i tu postejant fotos amb en Johan!

Albert @ diumenge, 06 de desembre, 2009

ja veus ferran, en un momento dado.....però crec que t'ho canvio.....

Generated Image