La Mare de totes les "corrides"

diumenge, de juliol 12, 2009, Posted by Albert, 6 Comments

Ara hi ha una fervent intenció de demostrar que a Catalunya, hi ha una notable afició per matar braus malferits en un recinte tancat ( a Espanya d'això li diuen Fiesta Nacional ) i per això munten espectacles que tenen el mateix de dantesc com de lamentable, i d'aquesta forma ja tenim el debat format, i la gent va dient pepinades al respecte.
Lluís Companys a la Maestranza.


Al nostre país, que ha demostrat mil vegades que no és amiga de la festa ( per molt que el MH Lluís Companys , fos aficionat ), hi ha gent que s'esforça per que això sigui tot el contrari, i aquí entra en acció " Ers nens den Montilla " , espanyolistes i defensors de les festes pàtries ( Manuela de Madres,Sr.Ferran, Sr.Zaragoza...) i els surt la vena folklòrica a aquestos espanyolistes de pacotilla que ens governen gràcies a uns altres succedanis de independentistes,, i defensen la festa, que no els agrada prohibir i que donaràn llibertat de vot a la proposta de llei de prohibir els braus a Catalunya.
Home es clar, o creien que els Partit andalusista de Catalunya , que ens governa, negaria la fiesta als espanyols que som tots els que vivim en aquesta comunitat espanyola que es diu Cataluña.
Patètic, com un grup de governats, son capaços de destroçar la cultura Catalana , rebentar-la , estripar-la i fer-nos empassar , com a festa nostra, la festa d'un primats, que s'exciten fins a extasiar-se amb la sang d'un animal indefens.
Visca la festa nacional, i olè ( variant catalana amb accent obert a la e).

6 Comments

0 @ dimarts, 14 de juliol, 2009

Hola Albert,

Esta clar que no ets socialista... però t'has parat a pensar perquè no s'han prohibit encara les "corrides" de braus(toro en español)? Pots efectivament dir que a Nicaragua els agrada això, però ells tenen el pes parlamentari que tenen.

Si els de CiU són tan patriotes, ja tens 48 vots a favor. I si ERC es conseqüent, tens 21 amb el qual, 69 vots que seran a favor de prohibir-les (69 al Parlament es, a part de sacríleg, majoria absoluta). I si sumes ICV-EUiA, ja te'n vas als 80.

A veure que passarà. Que tal si ens duem "una sorpresa"? Jo prohibiria les "corrides", però el qu fan al sud de Catalunya no.

Babunski @ dimarts, 14 de juliol, 2009

Paco Camino, Joaquín Sabina, Bibi Andersen, Rafael Moneo, Sifón Sagnier, Sonsoles Díez de Rivera i els seus dos fills, Juan Abelló i la seva esposa Ana Gamazo, Emilio Ibarra, Paddy Gómez Acebo i Isabel Carvajal, Macarena Grado, Ramón Gandarias, Fernando Tassara i Begoña Gil Delgado, Jaime Urquijo i Piru Fernández Aaroz, Isabel Gómez Acebo, Sonia Couret i María Martín, Teresa Morenés i un grup d’amigues, Pío García Escudero, Carmen Calvo, José Barrionuevo, Nicolás Redondo Terreros, Fermín Bohórquez, Pedro Trapote i l’ambaixador de França a Espanya, Bruno Delaye.
Guaita quants catalans van a veure això.

zel @ dissabte, 18 de juliol, 2009

Fora els braus, fora corrides, per tot, no hi ha raons de cultura que valguin per una massacre amb públic pagant, coi....

Albert @ diumenge, 19 de juliol, 2009

Tens raó raimon, per tant, s'hauria de fer el gest al parlament, però a Ciu tens Unió, ( la branca pepera-catalana), per tant jo no crec que això sigués tant fàcil

Babunsbky: que organitzen autobusos per portar espanyols a les corrides de barcelona , com fa el pp als seu mitings ?¿?¿

Zel: ja veus és la cultura espanyola....de gran intel-ligència .... trogolida es clar....

Anònim @ dimecres, 29 de juliol, 2009
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Ferran Porta @ dissabte, 08 d’agost, 2009

De fet... puc ser una mica torradallonsis? Jo sí crec que les corridas formen part de la història del nostre país; jo les trobo espantoses, i evidentment estic a favor que el Parlament les prohibeixi a Catalunya, però penso que una cosa no treu l'altra: Olot era plaça de toros -ep, pel que jo sé- molt abans del franquisme i, potser, de la castellanització de Catalunya.

És igual; el que importa, en tot cas, és que es tracta d'una "fiesta" que de festa no en té res; una salvatjada que, tingui passaport català o espanyol, cal erradicar del nostre país.

Salut.

Generated Image