And the winner is .." Il Cavaliere"

diumenge, de febrer 15, 2009, Posted by Albert, 7 Comments

Donats els resultats d'aquesta "macro-enquesta" , que el blog de comunicació meu ha realitzat a varis centenars de milers de persones, i per tant podem donar aquest resultat com un mostreig segmentacional de l' opinió catalana.
D'aquest home , el qual sembla difícil desvincular el seu nom de la corrupció i la màfia , s'ha dit de tot i s'ha escrit de tot, polèmiques, decrets lleis per auto-afavorir els seus interessos, lleis homofòbes, decrets racistes per fer fora immigrants, en fí un personatge, que el més trist de tot és que ha estat triat pel poble.Aquí us deixo alguns trets seus biogràfics i declaracions seves , interessants a destacar; com diu la dita, si no existeixin personatges tant pintorescos com aquest senyors, s'haurien d'inventar.
- Ja té , 73 anys, per tant, una edat per estar jugant a la petanca o mirant com va les obres del barri, en comptes de donar pel cul amb lleis absurdes i tretes de la màniga...
- Això m'ha sobtat,.. llicenciat amb dret cum laude, ens ho creiem? , o hi ha altres factors misteriosos......
- A l'època d'estudiant, feia mercadeig d'apunts
- Es va començar a guanyar la vida com animador turístic
- Es va iniciar al món empresarial al 1961 , com no, de constructor
-Als anys 70, va invertir la seva fortuna al món de la comunicació, tant a la televisió, com a la premsa escrita.
-Al 80 va comprar uns estudis de Cine a Roma i el AC Milan
-A principis del 90 ja controlava un imperi i era l'home més ric d'Itàlia.
-Al 93, per demostrar que els diners ho són tot, i fent treballar els seus contactes al món de la política , va crear el seu propi partit , Força Italia, al 94 va guanyar les eleccions.
Aqui ja va saltar a la palestra pública mundial, on ha volgut controlar un país com si fos una de les seves empreses i al poble com si fossin empleats seus. Aquest és el problema de donar poder a certs personatges.
Aquí us deixo detallets de la seva dignitat política, classe cultural, i de la seva homofòbia, i masclisme declarat.

Referent a un canvi dels comissionat europeu per part d'un Italià va dir " es millor que Itàlia s'ocupi dels transports, en lloc d' ocupar-se dels homosexuals en el seny de la Comissió Europea".
Davant d'un grup d'escolars que va rebre a la Presidència del Govern va dir que totes les noies joves del món del espectacle als 23 anys es retoquen els pits, mentres ell mateix es tocava els pits per donar-li més èmfasi a les seves paraules.
Va arribar a dir, que només Napoleó ha fet més coses que ell, però que ell és més alt que Bonaparte.
El seu autèntic malson, són els comunistes, va afirmar que igual que va fer Churchill d'allunyar els nazis d'Anglaterra, ells faria el mateix amb el comunisme italià, el qual va acusar de rebre diners tacats de sang per part de la URRS.
Ell solet, ha aconseguit tenir en contra seu el sector obrer , al món del ensenyament(professors i estudiants) , a tota la classe política italiana i Europea, el sector industrial italià escanyat per les pressions de la màfia i de retruc a la justícia....però sempre tindrà gent al seu favor; com no, els poders fàctics ecònomics ,l'alta burguesia, i als senyors enviats per Déu nostre senyor, els habitants del Vaticà.
I per finalitzar, i com a fets recents, hem de veure quina ha sigut la seva actitut amb el cas de l'Eluana, tota una demostració del que pot arribar a voler fer una persona que es creu amb tots els poders si ell ho vol. Gràcies que la Eluana va poder morir just a temps, potser com li passarà a Itàlia, que també porta molts anys amb coma profund, i amb un malalt mental com a metge.












7 Comments

zel @ diumenge, 15 de febrer, 2009

El gran cabronàs....Amb perdó per l'adejectiu, però no el puc veure ni amb pintura...bé, sí, al darrera d'unes reixes pintades amb el signe feixista... Quin element...

Salut! Petons!

Anònim @ dimarts, 17 de febrer, 2009

ELL NO ENGANYA, TOTOM SAP QUI ES,I QUI EL RECOLZAR. SI ITALIA ES VOL FOTRE DE MORROS, DONCS ENDEVANT...JA SU FARAN.
PERO I NOSALTRES? ON ANEM?.
JUGANT AMB BCN......

Albert @ dimarts, 17 de febrer, 2009

Zel: aquest element no estarà mai entre reixes, aquesta és la llàstima.

Anònnim:PEnso que catalunya i italia porten camins diferents, no creus ?¿?¡'

Ferran Porta @ dijous, 19 de febrer, 2009

Només faltava una nova polèmica: ha fet un acudit sobre els morts per la dictadura argentina. En aquell país estan que trinen i ell, il putu cavaliere, demostra un cop més que no és un polític (això d'entrada) sinó un mafiós de poca monta, i demostra a més que hauria de ser entre reixes. Vaja cabronàs.

Albert @ dijous, 19 de febrer, 2009

tota la raó ferran,i com pot el poble itlià votar unpaio com aquest ?¿?¿'¡ què està passant?¿?¿

Ferran Porta @ dissabte, 21 de febrer, 2009

És un misteri, Albert. Com és possible que un fascinerós com aquest sigui en primera línia política durant anys i panys? Conec algún italià avergonyit del seu passaport.

Bon cap de setmana.

Albert @ dimarts, 24 de febrer, 2009

això que dius dels italians avergonyits, es veritat, la veritat, dels cops que he anat a italia , i gent italiana que darreraemnt estic coneguent molta, CAP NI UNA es votant d'en Berlusconi.....curiòs, el mateix passava amb l'Ansar....

Generated Image