Sou uns lladres i miserables...

dijous, de desembre 18, 2008, Posted by Albert, 9 Comments


Es veu que la fam de l'SGAE és infinita , no té límits ni compasió per res ni per ningú.
Després d'haver-se cel-lebrat la Marató de TV3, l'SGAE, ha reclamat 45.000€ en concepte dels drets d'autor pel cd de la marató.Tenint en compte que els cantants han assistit a l'event gratuïtament i sense cap altre interès que ajudar a un projecte molt bonic, ens podem preguntar qui s'està foten els calers del treball dels altres?¿? Qui pot tenir aquesta indecència de demanar diners en aquesta situació, es que ni Cruyff, que cobra per fer-se una foto, ni els Beatles, que tot ereupte publicat per ells surt a la llum pública a preu de benzina, tindira aquesta manca de dignitat, potser ja n'hi prou. !!!
Es la llàstima d'aquest país, una de les crostes que tenim, que ens agrada molt guanyar diners sense fotre res, o a costa dels altres.

9 Comments

LoveSick @ dijous, 18 de desembre, 2008

Doncs aquesta setmana han dit que volien cobrar als fallers que toquen en bandes pels carrers durant les Falles... però clar, mentre compten amb el beneplàcit de tots els governs, continuaran amb la seua depredadora demagògia.

Ferran Porta @ dijous, 18 de desembre, 2008

Del tema SGAE no en conec gens els detalls, els "intríngulis". Dit això, sent tan xupòpters com sembla que són, ¿perquè ningú no els para els peus? Com diu LoveSick, són els governs els qui ho haurien de fer, no? Perquè no ho fan?

Manel Escribà @ divendres, 19 de desembre, 2008

Aquests de l'SGAE estic convençut que algun dia la seva copdícia els explotarà als morros. O com a mínim, això espero.
M'agradaria saber quants cd's s'utilitzen per fer còpies pirates i quants per fer-ne de material propi i privat. De ben segur que la la segona opció és molt més utilitzada que no pas la primera.

Company Ferran, possiblement als governs no diuen res perquè a ells ja els hi està bé... tenint en compte que cobren impostos per duplicat: primer quan compres el cd i despreés del que cobra l'SGAE, una altra part. Negoci rodó per a tothom (excepte per l'usuari, com sempre).

Salut a tothom!

zel @ divendres, 19 de desembre, 2008

Lladres, miserables, i de la manera més bruta possible, sense fotre res de res, d'això se'n diu viure a la salut dels altres...
Veus com hem de fer una bona moguda?

Albert @ divendres, 19 de desembre, 2008

zel, ja estem tardant amb fer quelcom.......jo ja fa anys que no compro res original....

Babunski @ diumenge, 21 de desembre, 2008

Haurien de canviar-se el nom i dir-se Societat General de Lladres i Atracadors per exemple.

Allò del cànon és una estafa superlativa. Evidentment que mai no compro el CD's verge en llocs normals. A la Ronda de St Antoni de Barcelona els puc comprar sense pagar l'impost aquest revolucionari.

Espero que TV3 no es doblegui i es negui a pagar a aquests vividors.

Jobove - Reus @ dimecres, 24 de desembre, 2008

És increïble que la natura demani a crits ajuda, però més increïble és que ningú l'escolti !!bones festes!!

Ferran Porta @ dilluns, 29 de desembre, 2008

Merci, Manel. Vaja negoci...

0 @ dijous, 01 de gener, 2009

Bon any nou a tothom,

Si, moralment Albert reclamar 45.000€ del CD de La Marató per part de la SGAE es immoral i lladres bla bla.

PERO, com molt encertadament fan ells esment a la seva plana web la Llei de Propietat Intelectual reconeix i regula els drets d'autor i estableix el mecanisme de gestió a travès d'entitats que autoritza el Ministerio de Educación. O sigui, la SGAE es aquesta entitat. I ni mes ni menys té més de 90.000 socis i sospito que alguns dels cantants del CD de la Marató en son socis, amb el qual, podem concloure que es LEGAL reclamar als ESPAVILATS de LA MARATÓ els 45.000€.

Solucions? Si, que registrin en Creative Commons les seves obres i així la SGAE NO podrà reclamar res.

Espero haver aclarit aquest tema. Salut!

Generated Image