Diplodocus

dijous, de desembre 11, 2008, Posted by Albert, 6 Comments


Ha parlat el diplodocus de la política espanyola, ancià, dement, assassí , el fundador i president d'honor del Partido Popular.
Ha tardat tres dies en replicar les paraules d'en Tardà, i a més a més, ha dit , en poques paraules que als nacionalistes ja ens poden penjar a tots...si, senyor, així és fa, ja estava espantat, ja que pensava que només els nostres "pixaven fóra de test" i em feia patir que l'assassí no digués de les seves, amb la seva ment , masclista, fascista i plena d'odi, encara rai que el deixem viure..
El que trobo impressionant , és com magnifiquen o minimitzen fets semblants segons de quin costat venen, tenim al diputat d'Esquerra, que han demanat s'investigui, que si la fiscalia, total ell en el cas que es referís als Borbó actuals , estaríem parlant de 30 ó 40 membres, però el Diplodocus està parlant que ens pengin a tots els nacionalistes, Euskalduns,Catalans, Gallegs, buff !! això son uns quant més que els Borbons, bé només desitjo que la fiscalia actuï inmediatament per reprimir aquestes paraules...no ?¿? o que' opina Sr.Fernández Diaz?¿? ó Srs. de la Cope ?¿?
Salut i república i que pengin a ells.....

6 Comments

Manel Escribà @ divendres, 12 de desembre, 2008

I a aquest no se l'ha de portar al tribunat de no-sé-on, oi? Aquest, que va formar part d'un govern dictatorial que fa fer assessinar a persones, que va fer efectiva la seva amenaça assessina, aquest pot campar per on vulgui sense que ningú li faci el més mínim retret.
És esperpèntic...

Agnès Setrill. @ divendres, 12 de desembre, 2008

Sabeu? M'encantaria parlar amb aquest home! De debó! Si mai tingués l'oportunitat de sopar amb ell, a soles...
Teniu cianur a mà? Per endolcir les postres... (Jo mai prenc postres) jejeje.

Martín L. @ dissabte, 13 de desembre, 2008

Quin dia complirà el desitj de tot bon Español que le honraria tanto como és el de morir por la patria?... aquesta ja fa anys que l'espera i ell no li fot ni p..o cas!; ah! pel cert "una grande i libre"i "todo por la patria" no és nacionalisme?...

Babunski @ dissabte, 13 de desembre, 2008

És que l'heu malinterpretat. Ell es referia als nacionalistes del "12 de octubre", de les Desfilades Militars, del "Yo soy Español, español, español", del Toro d'Osborne al cotxe, del "Aquí huele mal, huele a catalán"... no?

Albert @ dissabte, 13 de desembre, 2008

el que passa que a aquest no el volen ni al "cel", ni al "infern" ni al "limbo"......

Ahh, que si es referia també a aquestos nacionalistes...valeeee

zel @ diumenge, 14 de desembre, 2008

Cabrolocus? Assassilocus? Animalalocus? Bèstia grossa on les hi hagin, i de vegades sembla un engelet, el vaig sentir parlar amb el Carrillo i tot i dir disbarats històrics, vaja, no semblava capáç de fer mal... Esborra'l. de la teva i de la nostra vida....

Generated Image