Custo Lleida

divendres, d’octubre 03, 2008, Posted by Albert, 5 Comments


Ahir , vaig tindre el privilegi d'assistir a un aconteixement com pocs a la nostra ciutat , ja que el dissenyador Custo Dalmau, va triar Lleida per fer la presentació de la temporada primavera-estiu 09 al incomparable marc del Claustre de la Seu Vella i va ficar a Lleida al mapa de la moda internacional. Prop de 1.500 persones vam assistir a la presentació europea de la nova col·lecció, mitjans de comunicació internacionals i personatges famosos com l'actriu Victoria Abril, Rossi de Palma, Lucrecia, Judith Mascó, Alejo Sauras, l'actor americà de CSI Gary Dourdan , van donar la nota de glamur a la vetllada, juntament amb els models professionals, Ester Cañadas i Andrés Velencoso.
Vaig poder copsar , el glamour en un acte d'aquesta mena, a Lleida, no estem acostumats a visualitzar un event d'aquesta mena, i això és nota en l'actitut de la gent vers al famoseo, que el tractava com si fossin autèntics Déus, sense diferènciar si era un personatge mereixedor de la clamor popular.
L'acte va començar amb mitja hora de retard, els accesos a la Seu vella col.lapsats, i el claustre a reventar , va fer difícil arribar al nostre lloc , malgrat tindre seient reservat.
La desfilada va ser , espectacular, curta, i al nivell del estil Custo Barcelona, un tipus de roba molt vistosa, i de dificil portar , sobretot el sector masculí, jo habitualment vesteixo traje, però no trindira valor per ficar-me un colorit traje dalmau o com li dic jo, de "payaso Micolor", amb tot el repecte, i sense ànim de fer crítica sobre unes qüestions de moda, les quals m'agraden molt , no sóc entés ni professional.




5 Comments

Ferran Porta @ dissabte, 04 d’octubre, 2008

D'aquest mundillo, que la veritat m'interessa més aviat poc, el que més em flipa són els espantosos llavis operats de la Cañadas. Per mi, converteixen una noia que podria ser molt guapa en poc menys que un monstre!

Què bonic aquest claustre!

Anònim @ dissabte, 04 d’octubre, 2008

Un escenari i poca cosa més, Albert, ara tot poden ser valoracions sobre quin benefici se n'extraurà: cap, perquè així ha de ser per altra banda, però mira les declaracions dels polítics, mira, i mira el Segre d'avui, mira, fent veure que qui presidia l'acte no era custo i la faràndula sino ells.... Ai, ai, que no hem deixat de ser un poblet de la Catalunya nova, ai, ai....

Martín L. @ dissabte, 04 d’octubre, 2008

Deixant de banda que sempre serem de poble, i per un altra banda tampoc ho trobo tant malament... m'agrada que per un cop surti Lleida als diaris per un fet que no sigui una desgràcia i sigui quelcom que agrada, essent realistes, a molta gent.
Lleida existeix, i és bo que es faci conèixer.
Per un altra banda si arribo a saber que la Rosa Palou seu tres files enrere del Gary li dic al seu fill que li prengui el "passi", de segur que en trec uns calerons venent-lo entre les seves fans.

Albert @ diumenge, 05 d’octubre, 2008

Hola a tots,

Ferran, la veritat, si que impressionen els llavis de la cañadas, i també la seva forma de caminar, i si que és veritat que sembla una mica monstre i quan la veus a 1 metre teu, potser encara més, així com et puc dir, que vaig veure espectacular la Judith Mascó, que veus que és una dona guapissíma, i si et passa al costat ,encara t'adones que es brutalment guapa......

trifó, la veritat que potser l'encis de tot era el lloc, sobre les repercusions, penso com tu ,poques o nul-les, pq qui és l'ingenu que es pensa que ara , Versace, D&G, Valentino o d'altres faràn les desfilades a Lleida, però els politics ja corren a dir bajanades sobre les repercusions, el diari segre va farcit de tontades d'aquestes, periodisme que dic jo de poble.....

Martin, ehhhhh que Lleida sempre surt als tn, per el mateix, la fira de Sant miquel i l'aplec, encara que poc, però de tant en tant , els de can fanga , s'en fan resó de que hi ha una ciutat a 156 km, que fan cosetes.......

Anònim @ dilluns, 06 d’octubre, 2008

Hola Albert, gràcies pel teu comentari al meu post. Pensem igual, ets benvingut sempre que hi passis.

Referent al cap de setmana passat, crec que a la gent de Lleida li hem de donar suport la gent mateixa de Lleida... a més no pot ser d'altra manera. O algú s' imagina al Banc d' Espanya donant suport a la Firma "Fortis" de Bèlgica ?

Sense ser un experte en moda, crec que potser si que va ser una desfilada de moda del tipus Custo Dalmau Seu Vella, vull dir amb els cognoms de la Seu, però Jo si crec que ha estat bo que en Dalmau fiqui a Lleida als mapes un cop més, perquè és poc a poc que es fa camí... amb els elements que tenim, sigui internacional, nacional o de païs

Generated Image