Free Kosovë

dimarts, de febrer 19, 2008, Posted by Albert, 3 Comments




Diumenge , va ser un gran dia per al tots el Kosovars.
Han aconseguit la independència i ja deixen de ser una província de Sèrbia, per èsser un païs.
En un dia com aquest, tots els Catalanistes , per un moment quan sentíem el nom de Kosovo, hem tancat els ulls i hem volgut sentir el nom de Catalunya. però de moment són això, somnis.
Encara que la situació és diferent , ja que tot aquest procès ha sigut llarg i molt dur, produït o accelerat per una guerra , crua, durissima i atroç , on els Serbis no han tingut pietat de la població Albano-Kosovar , en aquell territori.
Paradoxa , la que es produeix, on els EUA, i la majoria dels països de la Unió Europea, han avalat aquesta segregació de Sèrbia, i on països com Espanya, Eslovàquia, Romania, Grècia, on tenen problemes en la independència de part del seu territori , s'han alienat , amb Sèrbia i Rússia a no donar soport a aquesta independència.
L'argument , és que no ha sigut un procés legal, ni amb condicions, curiòs possicionament d'aquestos països , donant suport a Sèrbia i Rússia, on no han dubtat , en temps passats ,amb recòrrer a guerres per solventar els seus problemes domèstics d'independència , a Txetxènia o Kosovo per exemple.

En el cas d'Espanya, és una mica patètic, ja que als socialistes se'ls ha vist el llautó, està clara la jugada, no és el moment ara en plena campanya electoral , de donar suports a independències de països Europeus i donar-li al pp d'aquesta manera un eslogan gratuït i motiu de mostrar a Espanya que els socialies volen Balcanitzar Espanya, com un gran il-luminat del pp amb bigoti va dir un cop.
Per la meva part , nomes vull desitjat que aquest procés d'independència a Kosovo sigui pacific, i on no hagem de patir vergonya dels nostres polítics Europeístes ( de nou ).






3 Comments

Anònim @ dimecres, 20 de febrer, 2008

Jo vull un món lliure, però una Catalunya lliure tampoc estaria malament, de moment!

Anònim @ dijous, 21 de febrer, 2008

Els espanyols no tindran més remei que reconèixer Kòsovo, però és evident que ho faran passades les eleccions i tots els diaris estatals, per què ja els convé així, procuraran no fer-se'n ressò. Com a molt un breu a una plana parell, que dieun que són les que menys es mira la gent.

P.D.: Et devia una visita.

Salut, república i independència!

Antoni Puig Solé @ diumenge, 13 d’abril, 2008

Company, jo diria que t'equivoques profundament. El procés ja ha estat vergonyós. No oblidis que Kosovo està ocupat militarment per l'OTAN i que no té una identitat nacional, com les que podem trobar a Catalunya o al País Basc. És una cosa semblant a Navarra. Tinc la impressió que la qüestió era en tot cas decidir si pertany a Servia o a Albània. Però als EE.UU li interessa un Kosovo independent, on poder instal•lar noves bases militars. Ara el dret a l'autodeterminació s'aplica de manera selectiva. Aquesta política selectiva també l'observem en aquests moment amb el Tibet. De nou ens informen d'una manera parcial, i no ens expliquen que el que estan buscant els EE.UU és tenir una nova base d'influència, per a atemorir a la Xina i influir en una àrea geogràfica on l'esquerra marxista està progressant. Pensa que en la Indià i a Nepal, on hi ha un presència important de budisme, els comunistes i altres marxistes estan progressant electoralment d'una manera espectacular. Es curiós, per exemple, que a Occident es demani el boicot als Xocs Olímpics de Pequín, i no es posin en dubte, en canvi, els futurs Jocs Olímpics de Londres (ja està decidit que sigui allí on se celebrin els jos olímpics posteriors als de Pequin), quan Anglaterra ha envaït L'Iraq i Afganistan.

Generated Image