Senyors politics , i ara què ?

dilluns, de novembre 02, 2009, Posted by Albert, 10 Comments


Els darrers esdeveniments socio-polítics que estàn esquitxan a la classe politica catalana, com ja s'ha dit per activa i pasiva , fan que la opinió pública, la gent del carrer per dir-ho clar i català s'estiguin plantejant moltes coses al respecte, i una d'elles i la més palpalble i lògica, es la de no anar a votar.
Aquesta és una opció, però si la mirem fredament potser la pitjor, els politics, què faràn al veure un alt percentatge de abstencions ? i quin resultat treuraràn d'aixó?¿ , cap ni un , diràn, bé, ha vingut a votar menys gent, vale i ?¿? què no passa el mateix amb el catolicisme, que cada dia tenen menys fidels, i?¿ cada dia intervenen més i més en la societat.

Es aquí on s'hauria d'actuar, i ser implacables, però fins a les darreres conseqüències amb la corrupció política, que no ho hem d'oblidar, s'estan "forran" amb els diners que ens treuen de les nostres nòmines.
I és ara on hem de demostrar que no estem d'acord amb moltes coses de la societat, i que els polítics es ara que s'han de mullar i implicar-se ( llistes obertes, reforma llei electoral, oficina anti-frau, finançament de partits ....), si no..., l'opció?¿ votar en massa a partits minoritaris , els anti-taurins, els ...joquesé...

La revolució està al carrer, i la podem decidir nosaltres.

10 Comments

Carquinyol @ dimarts, 03 de novembre, 2009

realment el món polític ha de deixar de ser el regne de tres o quatre grans famílies... però ja saps que acabar amb els monopols sempre és difícil !!

Manel Escribà @ dimecres, 04 de novembre, 2009

I després es pregunten perquè la gent no va a votar... n'hi ha que no en tenen prou amb uns sous d'autèntic escàndol que encara foten la mà al calaix.
Entre els que ho fan i els que encara es queixen del 'tracte vexatori', anem llestos.

Albert @ dimecres, 04 de novembre, 2009

Carquinyol: és difícil, però hem de lluitar i hem de fer de la política quelcom , net i transparent

Manel: és això el que busquen, un sou, unes influències, uns poders.....i tot d'amagat del poble.

Jo m'indigno, com els partits ara implicats PSC i CIU, miren cap a l'altre costat..amb allò i tu més...vergonyós...

Asimetrich @ dimecres, 04 de novembre, 2009

Si no anem a votar, sortiran el dia després de les eleccions dient que assumeixen el missatge, que s'ha de canviar la forma de fer política bla bla bla. Dos dies després tornaran a la seva poltrona a fer el mateix de sempre.

La única solució és donar-lis a tots una patada al cul i fotre'ls fora. Ho fotut és que vindrien d'altres a fer el mateix ... uf, és difícil difíciiiil.

0 @ dijous, 05 de novembre, 2009

Hola Albert,

Be, jo proposo una cosa a tots: votem al partit polític que tingui com a punt del programa el fer auditories a tort i a dret i DENUNCIAR. Cap al tribunal i llestos. Estic content de l'actuació del jutge "superstar" Garzón: qui ha robat, emmanillat i a la presó. Aquí, igualtat per a tothom. Llàstima que al cas del sr. Millet es diferent (cal reconèixer que als altres -Bartu, Alavedra i co- els van enxampar "in fraganti") i no ha estat igual, que sinó...

Ha de quedar clar: tot vot que s'absté, es nul o en blanc, va dirigit al partit que guanya, malgrat el votin nomes un 5% dels electors (el sistema es el que hi ha. Consti que hi ha alguns partits el volen canviar des de fa temps). I qui no li agradi aquest sistema electoral, doncs (perdó amb l'expressió) "que es foti".

Salut!

Albert @ divendres, 06 de novembre, 2009

asimetrich: per això mateix, hauriem de reaccionar, i el no votar, es una temptació, però potser faria més mal el que comento i fer-ho a partits minoritaris......

Raimon: ara supososo que tots els partits voldràn rentar la seva imatge, i tots diràn que són els més nets.....

Babunski @ divendres, 06 de novembre, 2009

Això de la reforma de la llei electoral no ho veurem mentres hagin socialistes pel mig.

Quan Carretero era conseller de Governació va proposar la reforma de la Llei Electoral i de la Llei de la Funció Pública... i ja veus com ha acabat!

Albert @ dissabte, 07 de novembre, 2009

BAbunski: Doncs això d'eleminar socialistes ho vaig complicat, a no ser que comencin a caure en trames corruptes...que per cert, suposo que le Siurana deu estar a punt de caure...no??¿'

Anònim @ dissabte, 07 de novembre, 2009

Molt bona la imatge i millors els paraules: els vots moren per els males accions. Al ritme que anem, a Catalunya, en moriran uns quants.

Martín L. @ diumenge, 06 de desembre, 2009

Per sort els de ERC podeu triar tots en assemblea a qui voleu que us representin...
La resta massa vegades hem de tolerar a personatges, que tot i essent conscients que tant sol volen viure del cuento, allà hi son i votats (jo mai hagués triat ni a Siurana, ni la Cunillera, ni a altres ineptes encara vigents, però, si aquests que he dit es van "carregar" als que a dintre del cap tenen cervell... tant sol ho puc sentir, i molt, per tots els que tenim aquest ideal ).
El país no se'l reparteixen dos o tres partits, si son votats tant sol aquests, potser els minoritaris haurien de treballar més dur entre la societat per fer quallar més els seus ideals; no podeu culpar a aquest partits de arrossegar masses tant sol pel fet de no compartir els ideals de tots els seus diferents votants (benvinguts a la Democràcia! el poble els ha triat).
I la millor protesta és el vot en blanc, tot i saber que els del PP sempre votaran els 10000000 d'afiliats (els socialistes som més crítics i donem els castics quan calen...).
Salut

Generated Image