From Lleida, Foggy's Land

dilluns, de novembre 30, 2009, Posted by Albert, 6 Comments


Hi havia una contrada, hereva dels valents Ilergetes, anomenada Terres de Lleida era molt petita, molt petita, i llunyana molt llunyana on reposava la boira cada hivern i feia que aquella contrada, petita i bufona, no es vegues mai als ulls de cap administració, ja fos l'Espanyola o la Catalana, ( ni te "quen" l'Europea).

Aquella gent, barruda i capficada, volia ser important, i va gosar fer un aeroport ( gestionat per Montilla's people ), i també volia fer autovies per comunicar-se amb les terres de Tarragona o a les muntanyes del pirineu.
També , volien fer de la seva capital, Lleida, una ciutat dinàmica, i van fer arribar els trens d'"altissima" velocitat per arribar a aquesta nova capital de la Europa del Sud.
Amb tot això van fer-se contriïr una gran llotja, com si fos la gran piramede de Keops, per tal que tota l'economia es pogués reunir, gaudir i fruïr de la gran ciutat.

Però quina llàstima, aquesta ciutat, continua sent una ciutat enboirada, i aquest aeroport , famós aeroport, d'arribar avions ja ho veurem , de moment no més arriben retards a la seva apertura, ara diuen que de cara a finals de Gener, i amb menys vols de previstos.

De les autovies, també totes amb retard, i ara es desmarquen que la que anirà de Lleida a Montblanc, no estarà fins d'aquí a 12 anys, 12 anys !!! 2022 !!!! Si senyor, a aquest pas tampoc ens la concediràn per que s'hauràn de repassar i reasfaltar totes de les Andalusia i Extremadura.

I que passa amb la grant llotja de lleida, doncs que a poques setmanes de la seva inaguració, ara no hi ha gerència, es veu que hi ha desavinències econòmiques, i per tant , s'ha tingut que obrir a corre-cuita , un concurs per aveure qui vol portar la gestió, eyyy, teniu temps al 14 de desembre.

Tinc més noticiés, ara resulta que els Lleidatans , som els que menys cobrem de Catalunya, hi ha un 43% de la població de la Terra Ferma, que cobra menys de 900€, si,si , 900 €, visca els governs socialistes !!!

I encara una que fa molta , molta gràcia.A Lleida , la pujada del IPC, referent a la Fruita és del 34 %, a Lleida, senyors, si segons els camacus , som tots pagesos, però que estem fent???.

En fí, després d'aquestes noticies , els lleidatans només ens queda fer uns trasllat sencer de la provincia i anexionar-nos amb els nostres companys de les Terres delEbre, que també les estàn passant maldades.

Pd: LaUnió Esportiva Lleida, torna a perdre, suposo que al pas que anem, l'any proper hi haurà 3 equips LLeidatans a 3a. ( Balaguer , Benavenet, i la Unió...), TerraFerma Power.

Visca la Terra ferma, visca laBoira.

6 Comments

kweilan @ dilluns, 30 de novembre, 2009

Tot el que apuntes que passa a la nostra ciutat és ben bé surrealista i particularment encara no he reaccionat a ser una de les ciutats on es paga més cara la fruita i la verdura.

Carquinyol @ dilluns, 30 de novembre, 2009

I després des de Barcelona s'omplen la boca parlant del centralisme de Madrid, quan aquí fan el mateix... serà que no coneixen les bondats dels sistemes distribuïts.

Per cert, un aeroport a Lleida... estàs segur que els retards no es deuen a que estan cercant un sistema antiboira eficaç ? ;)

Albert @ dilluns, 30 de novembre, 2009

kweilan: sóm aixó a Lleida....jo lo de la fruita, m'ha sorprés molt i si ho mires fredament és per pensar que estem fent, i qui nassos ens està governant....

Carquinyol: passa que a bcn, tampoc volen veure el seu centralisme, en part en alguns aspectes lògic dona la distribució territorial de Catalunya, molt desequilibrada i descompensada, però hi ha coses que clamen al cel.....suposo que tens raó i estan localitzant algun sistema eficaç

0 @ dilluns, 07 de desembre, 2009

Hola Albert,

No se, una mica demagògic tot plegat. L'aeroport de Lleida, gestionat per "Montilla's people", que prefereixes que millor el gestionés AENA? O "Mas's people"? Que vols que et digui? Em sembla un progrés que Lleida tingui un aeroport que NO estarà lligat a AENA i que, si la Generalitat s'espavila, podrà ser gestionat com el de Gatwick: per una empresa privada. I ja està. O potser no et sembla bé?

El de la llotja, si, va ser un "pelotazo" perquè un nosequé familiar o conegut tenia uns terrenys allà que, "casualment" es van re-qualificar. Veus, aquí si que hi ha tela.

El de l'autovia de Montblanc crec que fa anys que va el tema. No se, o es que fa 2 anys que s'està demanant? I els altres governs que van fer al respecte?

Es culpa dels sociates que el 43% cobri menys de 900€? Caram... i això que ells van apujar el salàri mínim dels 400 i escaig dels peperus als 624 actuals. No se que dir-te, serà que els empresaris de Lleida són uns bacons per no voler apujar els salaris mínims als convenis col·lectius? O es que tots els empresaris a Lleida son socialistes (caram, ara si que estic de pedra)?

Que la UE Lleida va malament es un tema d'ells. Conec alguns no sociates (amics de cert partit que va governar molt de temps) que cobraven una pasta per fer això: res. Tela, que a la UE n'hi ha també de "sociates" que fan la mateixa feina.

El tema dels preus dels productes agraris es global. Crec que cal pressionar a Europa per a que resolgui aquesta estafa de pagar fins un 800% en certs casos.

En fi Albert, tranquil, al 2010 si tot va bé els "sociates" no hi seran, Catalunya serà un país i Duran i Lleida en serà el ministro.

Salut!

Albert @ dilluns, 07 de desembre, 2009

Hola Raimon, gràcies pels teus comentaris, i com sempre possant cordura...però aquesta vegada t'he de dir que jo tampoc estic culpant de tot plegat als sociates, que aquí hi ha per tothom,però també s'ha de dir que a Lleida, hem passat de dictador Franco al cacique Siurana....bé i tot s'ha dir , hi ha coses que s'estàn fent bé, però hi ha cops que sembla que som un poblet de no res....

0 @ dimarts, 08 de desembre, 2009

Hola Albert,

100% d'acord amb el teu comentari. Sens dubte, Siurana va fer i desfer "tranquilament" durant massa temps. Jo (se que canvio de tema) crec que en la reforma electoral faria especial enfasi amb el límit de 2 reeleccions per evitar batlles "crònics" (i si posem llistes tancades però desbloquejades, encara millor -sota el meu punt de vista-). Estic 100% convençut que Lleida (i Catalunya) seria (serien) "una altra (unes altres)".

De vegades et sorprendria que hi ha independentistes que a simple vista no ho semblen.

Salut!

Generated Image