Good bye Sir Robson

divendres, de juliol 31, 2009, Posted by Albert, 4 Comments


Avui ens ha deixar Sir Bobby Robson, qui va ser , entre d'altres , entrenador del Barça al 96.

Ens ha deixar la seva elegància, i el seu tarannà especial i carinyos, ans el contrari d'un entrador que va vindre després d'ell ( Van Gaal).
Ha lluitat , durant 18 anys, amb un càncer, maleïda paraula, i finalment, com garirebé sempre, s'ha perdut aquesta batalla, dura , molt dura , tant fisica, com potser encara més ,psiquica.
Podem destacar moltes , moltes , coses d'aquest entranyable , senyor, però jo descaco una, va saber marxar del Barça, amb silenci, sense fer soroll, ni assenyalant a ningú, perque , ell és un senyor, ell és i serà sempre Sir Bobby Robson.

Descansi en pau...

4 Comments

0 @ dilluns, 03 d’agost, 2009

Hola Albert, t'han postejat spam crec (o almenys el navegador em surten lletres xineses als comentaris). Suposo que queda lleig dir-ho però Sir Robert William Robson va marxar per la porta del darrere del Barça desprès d'haver estat criticat (va guanyar 3 copes de 4) i considerat un fracàs per la (xusma? Si?) de El Mundo Deportivo i co.

Desprès fa gràcia veure com posen el DEP i altres comentaris. En fi, hauria agradat més que no haguéssin dit res que posar aquestes mostres d'hipocresia que he pogut llegir.

Salut i mira això dels comentaris.

0 @ dijous, 06 d’agost, 2009

Hola Albert,

Mira al teu panell de control si tens l'opció de moderació de comentàris. Una via fàcil d'evitar aquests "anònims" es exigint una identificació per postejar.

Potser hi ha altres vies, però així de ràpid nomès se m'ocorre aquesta.

Salut

Anònim @ dimarts, 11 d’agost, 2009

潘朵拉日韓服飾購物商城

潘朵拉日韓服飾購物商城專業的服裝批發網站提供您優質的服飾批發日本服飾批發日系服飾批發精品服飾批發精品服飾進口服飾批發流行服飾韓國服飾日韓服飾批發雜誌款服飾批發女裝服飾批發時尚服飾批發少女服飾批發衣服批發等,均為日韓流行時尚雜誌款式的女裝批發,向海內外客戶提供款式最新,品質最好,價格最優的日韓服裝、日韓流行服裝批發。

Babunski @ dimarts, 18 d’agost, 2009

O és spam o és que el teu bloc té molt d'èxit pels països orientals.

Generated Image