Qui no condemna , és terrorista

dimarts, de desembre 16, 2008, Posted by Albert, 4 Comments

No sóc partidari del terrorisme, no crec amb la violència, i detesto als grups que no condemnin la violència de cap tipus.
Quan han succeït diferents atemtats per part d'ETA, he detestat que grups abertxales, no condemnin un assessinat d'una persona , que a la fí, ha sigut company en un ajuntament de població petita, o empresari de la zona , però mai , mai , mai, he pogut entendre aquesta postura, i hem regira els budells, veure com el PP criticava acertadament aquesta actitud com és pot no condenar una assassinat d'un inocent. ?¿?¿?

Però avui, mirant una informació sobre l'assessinat fa 15 anys de Guillem Agullot, en mans d'un grup de gent feixista, he llegit indignat que el PP no va comdenar aquest assassinat.Perquè?

Això no més fa que corroborar la meva tesi que el PP és un grup paral-lel a la democràcia, on encara que amparats amb aquesta , és deixen emportar per seus aires feixistes i de temps pretèrits molts millors, on no tenien que donar explicacions a ningú si cometien assassesinats impunement, com ara fa el terrorisme més criminal.
Per tant, això que diuen que els pols oposat s'atrauen, és ben cert, i pot ser és el mateix el terrorista sanguinari d'ETA, que alguns dirigents de la dreta, o que algú m'expliqui quina diferència hi ha entre no condemnar l'assessinat de'n Guillem i el del darrer empresari Basc assassinat per ETA?

4 Comments

Martín L. @ dimecres, 17 de desembre, 2008

El problema recau que el poble (l'esquerra en general) encara conserva la por i el respecte envers "els amos" (normalment la dreta, sigui d'on sigui) trist, però, cert, ans contempla el teu voltant més proper... la por ens fa ser massa prudents i assenyats i per aquest motiu, pequem de massa tolerants, els p..os amos van a sac sense pietat, no pensen, es creuen posseir el control de tot plegat.

Agnès Setrill. @ dimecres, 17 de desembre, 2008

Perdona, és Guillem Agulló, no Agullot, es que ho he buscat al google,ja que no recordava gaire com havia anat tot i m'has obert la curiositat.
Tens tota la raó, i segurament es per això que aquest noi ha rebut tants homenatges merescuts.

Manel Escribà @ dimecres, 17 de desembre, 2008

Benvolgut Albert,

no se't pot treure ni un gram de raó. I respecte a la pregunta que deixes a l'aire et diré que no te la puc contestar. De fet, ni jo ni ningú, sempre que sigui amb una mínima coherència, evidentment, perquè simplement no en té.

Babunski @ diumenge, 21 de desembre, 2008

I l'assassí es va presentar a les últimes municipals en una llista que, misteriosament, ningú no va il·legalitzar...

Generated Image