La nova-vella Espanya del nou-vell PP

diumenge, de febrer 10, 2008, Posted by Albert, 3 Comments


M'agrada que aquest Pp sigui tant clar i concís en lo que es refereix al seu programa, esta clar que juntament amb els seus soci episcopals , estant fent una pre-precampanya de "olé".


Com diuen ara molts politics d'esquerres, són la dreta més rància i radical d'Europa, bé està clar que tenim el que ens mereixem , i tenim la classe de politics que és mereix cada país, està clar que no podem tirar coets amb el tipus de gent que habita aquest país anomenat Espanya, on aplaudeixen tot el que sigui anti-català, o xiulen una proposta de estudiar català a Sevilla, ves que hi farem , són així, incults, bé potser més bé tirant a homes de les cavernes.


Esta clar que per aquest PP , ser pobre (o gent sense poder econòmic ) o immigrant ( ara els faran signar un contracte de compromís amb Espanya i les seves tradicions, quines ?els toros ?¿?, (ja els agradaria a ells poder signar un altre tipus de contracte, com per exemple el d'un treball digne ) o homosexual o català , molesta, i molt , ho hem de tindre clar tots , no esperem que des de el Pp , se'ns ajudi a Catalunya a evolucionar , no ja com estat , si no , ja com a cultura diferenciada de la resta de comunitats, ni a evolucionar com a societat i avançar en el segle que ens pertoca amb lleis d'igualtats, ni lleis socials.
Preguntat per una hipotètica victòria electorial i quina seria la primera mesura que prendria , quina és la resposta.... " una de les primeres coses que farà en el cas que sigui el president, serà abolir una sèrie de lleis socials , i com no ...recolzar al seu gran sector, el sector de les grans empreses, i com ho farà?¿? rebaixant un 25% l'impost de societats a les grans empreses, està clar quina és la politica a seguir, oi senyor rajoy !!!! ( amb minúscules, no es mereix res més).
Bé , estar clar no ?¿? Es difícil triar a qui votar , però estar clar a qui no s'ha de votar , per tant el proper 9 de març NO VOTIS AL PP.


3 Comments

Anònim @ dimarts, 12 de febrer, 2008

El PP segur que no...hi estic totalment d'acord, he conegut empresaris catalans que voten el PP només perquè fa la vista grossa a les empreses.
Sembla ser que a les eleccions només hi hagi dos partits (a Espanya) PP o PSOE. Recordo aquell any en que molta gent catalana deia que votaria el PSOE per tal que no guanyés el PP, passant per alt la importància que tenen els partits catalans a Espanya, gairebé sempre han d'acabar pactant amb algun partit català.
També trobo malament la gran quantitat de propaganda que fan els partits grans, contribuint més a la idea de que només valen els partits grans. Hauria d'estar prohibit per llei, durant les eleccions, s'hauria de fixar un pressupost, que hi arribessin tots el partits i que tots estiguessin amb igualtat de condicions, llavors potser si es donaria l'oportunitat a algun altre partit...

krugger (http://krugger-boirina.bloc.cat)

Albert @ dimarts, 12 de febrer, 2008

si la veritat que hi hagut empresaris catalans que no han contribuit gaire a la causa i nomes s'han interessat pels seus bens

Itf @ dimecres, 13 de febrer, 2008

Doncs tristament és així. No es pot confiar amb la capacitat de decisió de la majoria d'espanyols. Sempre he criticat que Espanya està molt per darrere de la resta de països "desenvolupats". Potser no en tecnologia, però si en mentalitat. I al final això és el que et diferencia positiva o negativament de la resta.

El PP mai estarà entre les meves opcions a l'hora de votar.

Generated Image