Per fi sembla que la paritat entre homes i dones s'ha fet realitat, si més no al govern Espanyol. Per alguna cosa es comença.
El nou president del govern ha marcat per fi l'inici d'una igualtat tant sovint reivindicada per molts sectors de la societat: la paritat en els més alts càrregs del govern. Aquest és un bon inici. Però caldria saber amb quins bàrems s'han triat aquestes persones. Ha estat una qüestió per fer callar les crítiques dels sectors més feministes de la societat? o per altra banda, son persones que han dedicat gran part de la seva vida a formar-se, son competents en les seves àrees i han lluitat per aconseguir el que ara tenen? Voldria pensar que la segona opció és la vàlida, però... no sé perquè em costa de creure. Més que res per la ineptitud ,de sobra coneguda, d'alguna ministra que ja va ocupar el mateix càrreg durant la legislatura anterior.
Així doncs, potser menys paritat i més competència a l'hora de triar el personal de les carteres ministerials.
Pero aixó no es nou en ZP.
L'anterior legislatura, ja va presentar i presumir de tenir el mateix nombre de ministres del sexe masculí i femení.
Però si que es cert, que quelcom està canviant, ja que inclòs en la Dreta raddical com es el PP diuen que Esperanza arribarà a manar. La igualtat ja comença a ser una realitat!
Però no com ara , que sense contar al president, hi ha més dones que home, i és hora també que a les gran empreses , Repsol, BBVA, La caixa, Banco Santander, Telefonica, etc...hi hagi una autèntica paritat, o si més no , una aproximació, seria bó per les econimies que les dones agafin més protagonisme....
Fixat en aquestes empreses que t'he dit, o les que marquen l'Ibex 35, quantes dones hi ha a la cúpula, una, dos...cap !!!!!