Pedro J, Grande de España, perd la batalla de la piscina

diumenge, de maig 24, 2009, Posted by Albert, 6 Comments



L'Audiència Nacional Espanyola ha sentenciat que Pedro J. Ramírez no és titular de cap piscina en el domini públic de la Costa dels Pins. El tribunal, en conseqüència, anul·la tota la regulació que va fer el Ministeri de Medi Ambient perquè el periodista pogués gaudir en exclusiva d'aquesta instal·lació en els mesos de juliol i agost, mentre que la resta de l'any fos accessible als alumnes de la zona.

La Sala anul·la les regulacions que va fer el Ministeri perquè entén que, en cas contrari, es reconeixeria "una privacitat a un terreny que se situa clarament dins el domini públic". En aquest sentit, i tanmateix, adverteix que si persisteixen qüestions de seguretat pel que fa a "Ramírez i la seva família", ha de ser "l'Administració competent la que adopti les mesures que consideri oportunes, però ho haurà de fer en el si del procediment que ha d'obrir l'autoritat encarregada de vetlar per la seva seguretat", en referència a Delegació del Govern.

De totes formes haurem de veure si és una victòria, o es una pantomima més la justícia espanyola, i tardarem gaire en veurem el cos de la Guàrdia Civil, protegint una "propietat privada", en comptes de protegir l'interés dels ciutadans , que si que complim les lleis.
Sobre aquest assumpte ,desde Madrid, com sempre, s'ha trasmés de forma interessada enfocant-lo en qulecom personal del lobby independentista i la seva colla de desgraciadets radicals i anti-sistema vers la "Familia" de Pedro J, jo en canvi, veig els tractes de favors d'un senyor, amb molt poder a l'Espanya Aznariana, i que a Mallorca amb les reverències de torn, d'en Jaume Mates, han fet i desfet el que han volgut a l'illa, això és el s'ha de condenar.
El problema de tot això, és la dreta amb poder, es pensen que les lleis estàn per complir-les els altres, el poble, perque la gent de poder se les poden passar pels collons, perque per això estàn "treballant" per una España , plural, justa, castiza, i si no que li expliquin al gran Paquito Camps, però aquest es mereix un altre post......( visca la democràcia i els politics que "viuen" per el poble).

Visca la Feria d'abril de Catalunya !!!

dissabte, de maig 16, 2009, Posted by Albert, 10 Comments

Er departamen de curtua la generalitá de catalunya am zeu a Zevilla, ha dezicit retallá el prezupost der aplec der cargó de cheida en un 20 per zent, asó sí la feria d'Abril de Barcelona ha mantigú er mateix prezupost, ea...
Aquest va ser el comunicat intern del Departemanent de Cultura per notificar la retallada de pressupost de l'Aplec del Cargol .

Falten menys de quinze dies per a l'Aplec del Cargol a Lleida, i la federació de colles que l'organitza ha sabut que la Generalitat els ha retallat la subvenció anual per culpa de la crisi. La decisió no els ha agradat gens, perquè els ho han dit quan ja tenien el pressupost tancat i perquè ho consideren un greuge comparatiu amb altres manifestacions culturals, com la Feria d'Abril de Barcelona, que ha mantingut el seu pressupost, si senyor, això es saber quina és la cultura catalana.


Senyors, aquest és el país que tenim, i aquesta és la cultura i folkolre que ens imposa Montilla i seus sequaces ( amb el consentiment d'ERC), estem en un temps que la cultura Catalana no es estimada ni per els catalans, clar que tampoc podem esperar gaire d'aquestos sociates Catalans que ens governen per tot arreu , sociates o com dic jo del Partit Andalusista de Catalunya.

Un altre exemple de patriotisme cultural, a la meva estimada ciutat de Lleida ( de moment encara mantenim el topònim en català) , per exemple, la regiduria de cultura , ha suprimit el concert de cobla per falta de pressupost, i entre d'altre actes, va programar un concert del Diego Cigala...(sense comentaris), i estic segur que com aquestos exemples n'hi podem trobar a milers, sobretot per l'area metropolitana de Barcelona, cau de cultiu de la "nova cultura catalana".

Final Catalunya-Euskadi

dimarts, de maig 12, 2009, Posted by Albert, 7 Comments


Demà es juga la final de la Copa de Fútbol, entre Catalunya i Euskadi, i mai millor dit, donada la caracteristica del equip de Bilbao, i que l'equip blaugrana compta amb un bont regitzell de jugadors de la terra , és il-lustradora aquesta gran final de la Copa.
Si deixem la part esportiva, i toquem el tema nacionalitats en aquest partit, el que seria un detall per part de la Federación Española de Fútbol , es que no sonés l'himne Espanyol, seria un pas més de entrendre la realitat actual d'aquestes nacionalitats.
Destacar també que en aquesta final de la Copa del Rei o Copa d'Espanya, poques ,per no dir cap banderes espanyoles es veuran a la grada, i jo pregunto, això no fa pensar a la gent que ens veu com a uns bitxos raros?? Perqué serà que no sentim la rojigualda ??

Sis gols al Realissimo, l'art fet fútbol

dissabte, de maig 02, 2009, Posted by Albert, 5 Comments

El 2 de maig de 1808, Madrid es va sublevar contra l'exérxit de Napoleó, va ser una revolta.
201 anys deprés , tot estava preparat per veure a Madrid una altra revolta , en aquest cas contra la tirania imposada a Espanya i a tota Europa per el General Pep Guardiola.
Poc han pogut fer, aquest equip està tocant el cel amb les mans, bé amb els peus i el cap en aquet cas, el seu fútbol, és diví, músisa dirien alguns, parem-nos un segon, hem humiliat al Madrid, els hi hem fotut 6, sis gols a Madrid, a casa seva, al seu santuari, al centre del món, això simplement companys, és història.
Em quedo amb un petitet detall, la cel-lebració del gol del lleidatà Carles Puyol, braçalet amb la senyera en mà, mostralant-la al vent del Bernabéu.






















Generated Image