Free Kosovë

dimarts, de febrer 19, 2008, Posted by Albert, 3 Comments




Diumenge , va ser un gran dia per al tots el Kosovars.
Han aconseguit la independència i ja deixen de ser una província de Sèrbia, per èsser un païs.
En un dia com aquest, tots els Catalanistes , per un moment quan sentíem el nom de Kosovo, hem tancat els ulls i hem volgut sentir el nom de Catalunya. però de moment són això, somnis.
Encara que la situació és diferent , ja que tot aquest procès ha sigut llarg i molt dur, produït o accelerat per una guerra , crua, durissima i atroç , on els Serbis no han tingut pietat de la població Albano-Kosovar , en aquell territori.
Paradoxa , la que es produeix, on els EUA, i la majoria dels països de la Unió Europea, han avalat aquesta segregació de Sèrbia, i on països com Espanya, Eslovàquia, Romania, Grècia, on tenen problemes en la independència de part del seu territori , s'han alienat , amb Sèrbia i Rússia a no donar soport a aquesta independència.
L'argument , és que no ha sigut un procés legal, ni amb condicions, curiòs possicionament d'aquestos països , donant suport a Sèrbia i Rússia, on no han dubtat , en temps passats ,amb recòrrer a guerres per solventar els seus problemes domèstics d'independència , a Txetxènia o Kosovo per exemple.

En el cas d'Espanya, és una mica patètic, ja que als socialistes se'ls ha vist el llautó, està clara la jugada, no és el moment ara en plena campanya electoral , de donar suports a independències de països Europeus i donar-li al pp d'aquesta manera un eslogan gratuït i motiu de mostrar a Espanya que els socialies volen Balcanitzar Espanya, com un gran il-luminat del pp amb bigoti va dir un cop.
Per la meva part , nomes vull desitjat que aquest procés d'independència a Kosovo sigui pacific, i on no hagem de patir vergonya dels nostres polítics Europeístes ( de nou ).






Coses que ens diu Murphy

dilluns, de febrer 11, 2008, Posted by Albert, One Comment

Fa poc que va caure a les meves un llibre que feia referència a Murphy i d'altres lleis curioses, també destacar un llibre que fa molts i molts anys que em va deixar un amic, i que per cert encara no li he tornat , Antologia del disparate, una sèrie de respostes d'exàmens dels anys 50-60 , també molt espectacular.

LLEI DE PARSON SOBRE ELS DNI
Ningú es tant lleig com a la foto del DNI

OBSERVACIÓ SOBRE DIRECCIO
La ineficàcia i la estupideç del personal correspont a la inificàcia i estupideç dels seus directius.

PRIMERA REGLA DE INFERIORITAT SUPERIOR
No permitexi que els seus caps , s'adonini que que vosté és superior a ells.

POSTULAT DE BOLING
Si es troba bé, no es preocupi, se li passarà.

La nova-vella Espanya del nou-vell PP

diumenge, de febrer 10, 2008, Posted by Albert, 3 Comments


M'agrada que aquest Pp sigui tant clar i concís en lo que es refereix al seu programa, esta clar que juntament amb els seus soci episcopals , estant fent una pre-precampanya de "olé".


Com diuen ara molts politics d'esquerres, són la dreta més rància i radical d'Europa, bé està clar que tenim el que ens mereixem , i tenim la classe de politics que és mereix cada país, està clar que no podem tirar coets amb el tipus de gent que habita aquest país anomenat Espanya, on aplaudeixen tot el que sigui anti-català, o xiulen una proposta de estudiar català a Sevilla, ves que hi farem , són així, incults, bé potser més bé tirant a homes de les cavernes.


Esta clar que per aquest PP , ser pobre (o gent sense poder econòmic ) o immigrant ( ara els faran signar un contracte de compromís amb Espanya i les seves tradicions, quines ?els toros ?¿?, (ja els agradaria a ells poder signar un altre tipus de contracte, com per exemple el d'un treball digne ) o homosexual o català , molesta, i molt , ho hem de tindre clar tots , no esperem que des de el Pp , se'ns ajudi a Catalunya a evolucionar , no ja com estat , si no , ja com a cultura diferenciada de la resta de comunitats, ni a evolucionar com a societat i avançar en el segle que ens pertoca amb lleis d'igualtats, ni lleis socials.
Preguntat per una hipotètica victòria electorial i quina seria la primera mesura que prendria , quina és la resposta.... " una de les primeres coses que farà en el cas que sigui el president, serà abolir una sèrie de lleis socials , i com no ...recolzar al seu gran sector, el sector de les grans empreses, i com ho farà?¿? rebaixant un 25% l'impost de societats a les grans empreses, està clar quina és la politica a seguir, oi senyor rajoy !!!! ( amb minúscules, no es mereix res més).
Bé , estar clar no ?¿? Es difícil triar a qui votar , però estar clar a qui no s'ha de votar , per tant el proper 9 de març NO VOTIS AL PP.


Sobre el nostre aeroport, Alguaire-Lleida

dilluns, de febrer 04, 2008, Posted by Albert, One Comment


Es per a tots el lleidatans , un orgull,... poder gaudir en un futur d'una infraestructura tant important com és un aeroport, i veure com a poc a poc, després de moltes dècades, comencem a tindre unes infraestructures més adients al segle que ens pertoca, però encara fa falta molta inversió i molts anys, per exemple , sembla mentira que desde les terres de Lleida, no tinguem una autovia , per accedir al camp de tarragona ( Valls-Reus-Salou-Tarragona).
Però bé , com deia , el tema del aeroport, que se'ns ha venut com una gran eina de comunicació i que potenciarà les nostres terres, el mateix que van dir de l'AVE, tindria que ser gairebé una realitat , tal i com diu la plana web de la Generalitat que per l'any 2008, seria operatiu.
Doncs bé, diumenge passat , amb ganes de gairebé veure avions, torres de control, em vaig atansar al nostre aeroport.
No sóc expert en infraestructures, ni ingenier, però segons vaig veure, aquest any , no veurem l'aeroport , i no sé si per al 2009, el veurem, bé suposo que pot ser si, a mitges com sempre, sense torre de control, o la meitat de les pistes asfaltades.
Us mostro aquestes fotos , on en teoria una gran esplanada de fang , això si , llisa, i marcada , seria una de les pistes , no he vist , ni les infrastructures de proximitat , carreteres, accessos...ni edificis, per això i com a opinió personal, penso que al 2008 NO TINDREM AEROPORT.

Generated Image